Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş 111. Yaşını Kutladı

Beşiktaş 111. Yaşını Kutladı

Batuhan
19.03.2014 - 16:58
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş 111. Yaşını Kutladı

Beşiktaş Kulübü'nün 111. kuruluş yıl dönümü inşaatına devam edilen Vodafone Arena Stadı'nda kutlandı.

Kutlamaya, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman başta olmak üzere, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, yönetim kurulu üyeleri, Futbol Genel Direktörü Önder Özen, Futbol A Takımı teknik kadrosu ve oyuncuları ile kulübün diğer branşlarında faaliyet gösteren sporcuları katıldı.

Başkan Fikret Orman, burada yaptığı konuşmada, ezeli rekabet ve ebedi dostluğun getirdiği kurallar çerçevesinde onurlu bir tarih yazdıklarını dile getirerek, şunları söyledi:

'Beşiktaş olarak bugün en itibarlı camia olduysak, büyüklerimizin sayesindedir. Beşiktaş'ı büyük yapan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hakkın rahmetine kavuşmuş olanları da saygıyla anıyoruz. Arkadaşlarımızla 111. yılımızı nerede kutlayabiliriz diye çok düşündük ve kulübümüzün geleceği olan Vodafone Arena'da karar kıldık. Bu statta çok önemli başarılara imza atacağız. Türkiye'de 25'in üzerinde stat yapıldı ama hiçbiri bizim stadımız kadar konuşulmadı. Çünkü biz stadımızı, alın terimizle ve kendi paramızla yapıyoruz, bitirmek için gece-gündüz çalışıyoruz. 30 Ağustos tarihine kadar da inşaatımızı tamamlayacağız.'

Vodafone Arena'nın İstanbulluların buluşma noktası olacağını iddia eden Fikret Orman, sözlerine şöyle devam etti:

'Burası çok amaçlı bir kompleks olacak. Vodafone Arena İstanbul'un moda merkezi, konser merkezi olacak. İnsanlar maçlardan evvel gelip sporlarını yapabilecek, yemeklerini yiyebilecek ardından da maçlarını izleyebilecek. Her detayın düşünüldüğü bir proje bu. Kapalı tribün inşaatını nisan ayı sonunda tamamlamayı hedefliyoruz. Eski açık tribün ise haziran ayı ortası bitiyor. Haziran ayı sonu itibarı ile de yeni açık ve numaralı tribünlerimizin yapımı sona erecek. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ediyoruz. Beşiktaş itibarıyla, duruşuyla, alnının akıyla, nice 111 yıllar görür, önümüzdeki senelere damgasını vurmaya devam eder.'

Başkan Fikret Orman, daha sonra yönetim kurulu üyeleri ve sporcularla 111. kuruluş yıl için hazırlanan pastayı kesti.

'Burada oynamayı dört gözle bekliyoruz'

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ise inşaatın hızla tamamlanmasının kendisini ve Beşiktaş ailesini çok mutlu ettiğini ifade ederek, 'Daha önce projenin fotoğraflarını gördük, sunumunu izledik ama burada bulunmak gerçekten çok farklı bir duygu. Gördük ki işler gerçekten çok hızlı ilerliyor. Ben, oyuncularım ve bütün Beşiktaş ailesi bundan dolayı çok mutluyuz. Bir an evvel stadımızın tamamlanmasını ve burada oynamayı dört gözle bekliyoruz' diye konuştu.

Öte yandan Vodafone Arena'da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

İnşaatına haziran ayında başlanan Beşiktaş'ın yeni stadında, kapalı tribün inşaatının nisan ayı sonu itibarı ile biteceği açıklandı.

Eski açık tribünün haziran ayı ortası, yeni açık ve numaralı tribünün de haziran sonunda tamamlanması beklenen projede inşaat, gece-gündüz devam eder. Çalışmaların durmaksızın ilerlediği Vodafone Arena Stadı'nın, 30 Ağustos 2014 tarihinde kullanıma açılması hedefleniyor.

AA

Kaynak: http://www.aa.com.tr/tr/u/303210--bes...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0