Görüş Bildir
Haberler
Battlefield Hardline Duyuruldu

Battlefield Hardline Duyuruldu

Pchocasi
28.05.2014 - 21:12 Son Güncelleme: 28.05.2014 - 21:59

Battlefield Hardline Duyuruldu

EA’in E3 konferansında duyuracağı yeni Battlefield oyunu olan Hardline internete sızdırıldı. Yeni çıkacak oyun ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Battlefield Hardline, bugün resmi olmayan bir Twitter hesabından oyun ile ilgili görselleri sızdırınca, EA Hardline için duyuruyu yapmak durumunda kaldı. Hal böyle olunca oyunun daha önceden planlandığı ve çalışmaların ise başladığı sızdırılmış oldu.

Battlefield Daily hesabından dün yayınlanmış olan görseller bugün resmiyet kazandığı gibi, konferans öncesinde açıklanmayı düşündükleri Battlefield Hardline oyununun duyurusu erkene alınmak zorunda kalındı. Oyun için Battlefield’in resmi sitesinden açtıkları sayfa ile detaylı bilginin E3 konferansında verileceğinin altı çizildi.

“BİR EFSANE DAHA GELİYOR”

Battlefield Hardline daha çok Polisiye temalı olacağı için Swat ve hırsızlar için birçok rozet yapılmış. Oyun tüm platformlarda çıkacağı gibi ( Xbox 360, Xbox One, Playstation 4 ve 3, PC ), 9 Haziran tarihinde Türkiye saati ile 22:00′da gerçekleşecek olan canlı EA sunumunda duyurulacak.

EA’da gerçekleşecek olan canlı sunumu bizde naklen yayınlayacağımız için takipte kalmanızı önemle bildiriyoruz. Oyun için umuyoruz ki konferansta bir Battlefield 4 vakası daha yaşanmaz.

Pchocasi

Kaynak: http://www.pchocasi.com/battlefield-h...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın