Görüş Bildir
Haberler
Barcelona'da Whats App Krizi! Kara Kutu Açıldı

Barcelona'da Whats App Krizi! Kara Kutu Açıldı

Ulaş
15.04.2014 - 18:59

Barcelona'da Whats App Krizi! Kara Kutu Açıldı

Barcelona'da yşanan krizlere bir yenisi daha eklendi. Marca gazetesinin haberi dünyayı şoke edecek cinsten.

Barcelona'da son dönemde yaşanan olaylar çok büyük şaşkınlık yaratıyor. Tesisleri taraftarın basması futbol dünyasını şoke ederken gündeme bümba gibi düşen bir haber daha geldi. Barcelona'da yaşanan son gelişme hem takımın taşlarını yeri,nden oynatacak hem de futbol dünyasında yeni bir kriz yaratacak.

Barcelona'da yöneticilik yapan bir ismin akıllı telefonlar üzerinden mesajlaşması İspanya'da gündemin bir numaralı madeesi oldu. Whatss App üzerinden yapılan konuşmalar takımın kara kutusunun açılmasını sağladı. Adeta Barcelona'nın yaz dönemi kriptosu olarak ifade edilen bu mesajlaşmanın detayları ise çopk ilginç. Bir yönetim kurulu üyesinin arkadaşı ile yağtığı görüşmelerde yaz ayında Tata Martino'nun görevine son verileceğini yazdı. Marca gazetesinin özel haberinde Martino'nun yerimne Klopp'un adının geçtiği belirtildi. Ayrıca Dortmund forması giyen Marco Reus'un da transfer edilmek istendiği yazıldı. Gazete, Dortmund’un yıldızı Marca Reus için 35 milyon Euro ödemeye hazır olan kulübün, takım içindeki dengelere kadar birçok önemli olayın gizli mesajlaşmalar içinde var olduğuna değindi.

Çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili açıklama yapan Barcelona Kulübü, “bunlar düşmanca ve yönetimi zayıflatmak niyetiyle yapılan haberler. Yarın Kral Kupası finali oynayacak takımımızı istikrarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Tesadüf olduğuna inanmıyoruz” ifadeleri kullanıldı. Yakın zamanda Tata Martino’nun yapacağı takviyelerle ilgili bir haber yapılmış ve “transfer listesi ortaya çıktı” yönünde söylentiler ortaya atılmıştı.

İşte o mesajlarda yer alan detaylar

-Tata Martino, bu yaz kulüpten ayrılacak. Teknik direktör arayışları başladı, ilk sırada Jurgen Klopp var

-Marco Reus için 35 milyon Euro ödemeye hazırız, Barcelona’ya getirmek için çalışıyoruz.

-Messi, takım arkadaşlarına Dünya Kupası’na odaklandığını söyledi. Brezilya dönüşü %100 ile oynayacağını anlattı.

eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/ispany...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın