Görüş Bildir
Haberler
Bakteri ve Virüslerin Kol Gezdiği Son Günlerde İnsan Sağlığına Deva Olacak 15 Ev Bitkisi

Bakteri ve Virüslerin Kol Gezdiği Son Günlerde İnsan Sağlığına Deva Olacak 15 Ev Bitkisi

Ayça
01.02.2020 - 09:15

Fotoğraflarına bakınca bile oksijen seviyem yükseldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yasemin çiçeği

Yasemin çiçeği

Yasemin çiçeği gerginliği azaltır, uyku kalitesini artırır, bağışıklığı yükseltir ve ayrıca libidoyu artırma özelliği bulunur.

Kurdele çiçekleri

Kurdele çiçekleri

Kurdele çiçekleri karbonmonoksit ve diğer toksik hava kirliliklerine karşı mükemmel savaşçılardır. Eğer çok bitki düşkünü değilseniz, sadece kurdele çiçeği sizin için yeterli olacaktır.

Yelken çiçeği

Yelken çiçeği

Ev dekoru için oldukça tercih edilen yelken çiçekleri, ayrıca hava kirliliğini önlemede de çok başarılıdır. Olumsuz yanı ise polen üretir. Polen alerjisi olanlara önermiyoruz.

Paşa Kılıcı

Paşa Kılıcı

Yatak odası için mükemmel bir bitki olan Paşa Kılıcı, kapalı ortam havasını temizleme de oldukça başarılı bir bitki. Ne kadar çok olursa, o kadar temiz hava elde edebilirsiniz. Ayrıca, bakımı en kolay bitkiler arasındadır.

Biberiye

Biberiye

Biberiye, genellikle konsantrasyonu ve hafızayı artırmasıyla bilinir. Ayrıca kas ağrısını hafifletmek ve bağışıklık ve dolaşım sistemlerini güçlendirmek için kullanılır. Taze yapraklarını yemeklere de katabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Duvar Sarmaşığı

Duvar Sarmaşığı

Duvar sarmaşığı, astımı olan kişilerin daha iyi nefes alabilmelerini ve dinlendirici uyku çekebilmelerini sağlamak için havadaki küf oranının yaklaşık %90'ını temizler. Duvar sarmaşığının hayvanlar ve çocuklar için yenildiği zaman tehlikeli olacağını unutmayın!

Lavanta

Lavanta

Lavanta'nın stresi, uyku problemini, gerginliği ve depresyonu azaltma gibi birçok faydası bulunur.

Aloe Vera

Aloe Vera

Aloe Vera'nın sorunlu ciltleri düzeltme, yanıkları iyileştirme ve nemlendirme gibi özellikleri vardır.

Salon Sarmaşığı

Salon Sarmaşığı

Salon Sarmaşığı, havadaki kimyasalları temizlemede oldukça faydalıdır. Bakımı kolaydır ve çabuk ölmez. Bu yüzden, bitki yetiştirmeye alışık olmayanlar için önerilebilir.

Kauçuk Ağacı

Kauçuk Ağacı

Kauçuk ağacı bakımı çok zor olmayan ve hızlı büyüyen bir bitkidir. Büyük yaprakları ise havayı iyi bir şekilde temizler. Bu yüzden, yapraklarındaki oluşan tozları temizlemeyi unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ananasgiller

Ananasgiller

Ananasgiller, benzen gibi zehirli kimyasalların% 90'ını emer. Aydınlık ve güneşli alanlar bu bitki için mükemmeldir.

Gerbera çiçeği

Gerbera çiçeği

NASA, Gerbera çiçeğini havadaki benzeni temizleyen en iyi bitki olduğunu söylüyor. Ayrıca, uykusuzluk ve uyku apnesi sorunu yaşayanlara da iyi geldiği biliniyor.

Aşk Merdiveni

Aşk Merdiveni

Aşk Merdiveni bitkisinin, doğal nemlendirici olduğu söyleniyor. Ayrıca hava temizleme ve istenmeyen toksiklerle savaşma gibi faydaları da bulunuyor. Büyümesi kolay olan bu bitkinin, toprağını nemli tutmayı unutmayın!

Ormangülü

Ormangülü

Muhteşem renkli çiçekleri olmasının yanı sıra, Ormangülü kimyasalları emerek iç havayı temizler. Nemli tutmayı unutmayın!

Deve Tabanı

Deve Tabanı

Deve Tabanı, havadaki toksikleri temizler. Az ışık alan ortamları sever. Hayvanlar ve çocuklar tarafından yenilirse ise zararlı olabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
35
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın