Görüş Bildir
Haberler
Bakan'dan 'Potanın Perileri'ne Yemek

Bakan'dan 'Potanın Perileri'ne Yemek

Fatih
26.09.2014 - 23:56

Bakan'dan "Potanın Perileri"ne Yemek

Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, A Milli Bayan Basketbol Takımı ile yemekte bir araya gelerek, Dünya 2014 FIBA Kadınlar Basketbol Şampiyonası öncesinde kafileye moral verdi.

Bakan Kılıç, yemekte milli takım oyuncularına başarılar dileyerek, 'Her birinizin alışık olduğu ve dünyanın en iyi 16 takımının yer alacağı şampiyona öncesinde başarılar diliyorum. Tecrübelerinizi parkeye yansıtacağınıza inanıyorum' dedi.

Fransa ile 27 Eylül'de oynanacak ilk karşılaşmanın önemine dikkati çeken Kılıç, 'Son yıllarda her biriniz gerek kulüplerinizle gerekse milli formayla uluslararası arenada çok sayıda ilke imza attınız. Bu organizasyon ile tecrübelerinizi parkeye yansıtacağınıza ve önemli başarılar elde edeceğinize inancım tam' ifadelerini kullandı.

7'den 77'ye tüm halkın tribünlerde ve ekranları başında müsabakaları ilgiyle takip edeceğini dile getiren Kılıç, şöyle devam etti:

'Bakanlık olarak sporun her branşına önemli boyutta destek sağlıyoruz. Son yıllarda bu hamlelerin meyvelerini de uluslararası spor organizasyonlarında alıyoruz. Sizlerin elde edeceği her başarı hiç şüphesiz ki genç sporcularımızın spor geleceğini olumlu yönde etkileyecektir.'

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yemeğin ardından A Milli Takım sporcularıyla fotoğraf çektirdi.

Dünya 2014 FIBA Kadınlar Şampiyonası, 27 Eylül-5 Ekim tarihlerinde İstanbul ve Ankara'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

TRTSpor

Kaynak: http://www.trtspor.com.tr/haber/baske...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın