Görüş Bildir
Haberler
Atletico Madrid'de Rota Alvaro Negredo

Atletico Madrid'de Rota Alvaro Negredo

Fatih
22.06.2014 - 22:10

Atletico Madrid'de Rota Alvaro Negredo

Chelsea'ye transferine kesin gözüyle bakılan Diego Costa'nın yerini Alvaro Negredo dolduracak!

Diego Costa'yı Chelsea'ye satması beklenen ve David Villa'yı da gönderen Atletico Madrid'de forver arayışlarında sona geliniyor.

Sevilla'yı iki sezon önce sırtayan ve ardından Manchester City'ye transfer olan Alvaro Negredo, İspanya Şampiyonu'nun transfer radarına girdi. Goal 'ün kulübe yakın kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre Atletico Madrid, Negredo için City'nin kapısını çalacak.

Sevilla'dan iki sezon önce 20 milyon avroya transfer edilen İspanyol golcü, sezona bomba gibi başlamış ve Ocak ayına gelindiğinde 23 gol kaydetmişti. Daha sonra omzundan sakatlık geçiren Negredo, bu sakatlığı silkelemesinin ardından kendisine bir türlü gelemedi ve son 16 maçta gol atamadı. Bu formsuzluğun ardından milli takımdaki yerini de kaybetti ve Brezilya'ya seyahat edemedi.

Man City'de Javi Garcia ve David Silva gibi milli takımdan arkadaşlarıyla birlikte forma giymesine rağmen toparlanmayı başaramayan Negredo, Sergio Agüero ve Edin Dzeko'nun arkasında kaldı. Aynı zamanda sezonun büyük kısmını sakat geçiren Jovetic'ten de gelecek sezon oldukça umutlu olan City'nin Negredo'yu satması oldukça mümkün gözüküyor.

Negredo, her şeye rağmen attığı gollerle Manchester City'nin şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/453/trans...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın