Görüş Bildir
Haberler
Atletico'da Arda ve Diego Costa Yok

Atletico'da Arda ve Diego Costa Yok

Fatih
05.04.2014 - 00:18

Atletico'da Arda ve Diego Costa Yok

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 32. haftasında, sahasında Villarreal ile karşılaşacak Atletico Madrid'de, sakatlıkları bulunan Arda Turan ve Diego Costa ile kart cezalısı Gabi kadroya alınmadı.

Teknik direktör Diego Simeone, Villarreal maçı için 16 futbolcuyu kadroya aldı. Beş hafta sonra sakatlıktan kurtulan Adrian ve altyapıdan Samu Saiz de kadroya dahil edildi.

La Liga'nın'nın bitimine 7 hafta kala lider durumda bulunan Atletico Madrid'in bundan sonra her maçının final olduğunu söyleyen Simeone, 'Her hafta her şey değişiyor. 7 finalimiz kaldı. Son hafta birinci kalan, en iyi olduğu için bunu başaracak. Tarihi olarak gösterilen, şimdiye kadar yaptıklarımız için çok büyük çaba gösterdik' dedi.

Arjantinli teknik adam sözlerini şöyle tamamladı:

'Ben şu anda ne Diego, ne de Arda'yı düşünüyorum. Onlarla doktorlar ilgileniyor. Ben sadece yarın Villarreal maçında sahada olacak futbolcuları düşünüyorum. Bu sakatlıklar normal. Endişe verici hiçbir şey yok. Hiçbir şekilde özür arayamayız. Çünkü olağanüstü şeyler yapıyoruz ve takımımız ayakta. Çalışarak çözüm üretmeliyiz. Barcelona ve Real Madrid'in daha geniş bir kadrosu, daha fazla oyuncu değiştirme opsiyonu olabilir ama iki Messisi ve ya iki Cristinasu yok' diye konuştu.

Bu arada, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Barcelona maçından sonra kasığında sakatlık yaşayan Arda Turan, Atletico Madrid Kulübü'nün fizik tedavi uzmanları ile takımdan ayrı çalışıyor. Arda ve Diego Costa'nın, 9 Nisan Çarşamba günü Barcelona'ya karşı oynanacak çeyrek final rövanş maçında forma giymeleri de zor gözüküyor.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın