Görüş Bildir
Haberler
Assassin's Creed Unity'de Mikro Ödeme Bulunuyor

Assassin's Creed Unity'de Mikro Ödeme Bulunuyor

Teknoloji Haberleri
12.11.2014 - 17:24 Son Güncelleme: 12.11.2014 - 17:43

Assassin's Creed Unity'de Mikro Ödeme Bulunuyor

Assassin's Creed Unity'de Mikro Ödeme Bulunuyor
techkafa.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Assassin’s Creed: Unity içerisinde gerçek parayla güçlenebilirsiniz.

Ubisoft ‘un popüler serisi Assassin’s Creed ‘in son halkası Unity için incelemeler ufak ufak çıkmaya başlarken, daha önce duyurulmamış bir özelliği daha ortaya çıktı. Oyun içerisinde gerçek parayla içerik ve geliştirme satın alınabiliyor.

Oyunu oynayarak karakterimizi geliştiriyor, tecrübe puanları ile daha da güçlü bir hale getirebiliyoruz. Ayrıca çeşitli silahları ve kıyafetleri de bu şekilde açabiliyoruz. Ama bunlarla uğraşmak istemeyen oyuncuları “düşünen” Ubisoft , oyuna Helix Credits ismi verilen oyun içi para birimini eklemiş.

Helix Credits sayesinde oyundaki geliştirmeleri “hackleyerek” anında kullanıma hazır hale getirebilme imkanı sunuluyor. Ama işin ilginç yanı, oyun içi bir para birimi olan Helix Credits sadece gerçek parayla satın alınabiliyor. Oyuncuları düşünerek özel paketler de hazırlayan Ubisoft , 9.99 dolar ile 99.99 dolar arasında dört seçenek sunuyor.

Bu puanlar sadece karakter geliştirmelerini açmıyor. İsterseniz sadece 150 puana Paris haritasındaki belli toplanabilir eşyaların yerlerini görebiliyorsunuz.

Geçtiğimiz yıl yayınlanan Assassin’s Creed: Black Flag içerisinde de, kozmetik değişiklikler yapmak için kullanılan, mikro ödemeler hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor. İnternet üzerinde ise pek mutlulukla karşılandığı söylenemez.

Kaynak: http://techkafa.com/assassins-creed-u...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın