Görüş Bildir
Haberler
Arsenal'den Giroud'ya Yeni Sözleşme

Arsenal'den Giroud'ya Yeni Sözleşme

Fatih
30.09.2014 - 21:09

Arsenal'den Giroud'ya Yeni Sözleşme

Londra ekibi, ayağı kırık olan Fransız golcünün sözleşmesini 2 sene daha uzatırken, maaşında da ciddi oranda zam yaptı.

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger , Fransız golcü Olivier Giroud ile yeni sözleşme için anlaşmaya vardıklarını doğruladı.

Goal 'ün bu ay yayınladığı özel haberde golcü oyuncunun 2 senelik yeni mukaveleye sıcak baktığı ifade edilmişti. Haftalık 77 bin avro kazanan Fransız yıldız, 2018'e kadar sürecek yeni sözleşmesine göre artık haftalık 115 bin avro alacak.

Londra ekibinde 102 maçta 41 gol kaydeden Giroud, sezon başında Everton'a karşı oynanan mücadelede ayağı kırılmış ve Aralık ayına kadar sahalara dönmesinin mümkün olmadığı açıklanmıştı.

Şampiyonlar Ligi'ndeki Galatasaray mücadelesi öncesi basın mensuplarının karşsına geçen Wenger, 'Anlaşma tamam. Pürüzler giderildikten sonra resmi olarak duyuracağız. Her zaman istikrardan yana olduk. Takımın iskeletini bozmak istemiyoruz.' şeklinde konuştu.

Öte yandan Giroud'yu sakatlık dönüşü ciddi bir forma rekabeti bekliyor. Yaz transfer döneminde 40 milyon avroya Barcelona'dan Alexis Sanchez alınırken, transferin son günlerinde de Manchester United'dan 20 milyon avro karşılığında Danny Welbeck transfer edilmişti.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/447/ingil...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın