Görüş Bildir
Haberler
Araf Ne Taraf Ücretsiz Olarak Sahnede

Araf Ne Taraf Ücretsiz Olarak Sahnede

Araf Ne Taraf Ücretsiz Olarak Sahnede (Davetlisiniz)

Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri, Sosyal ve Kültürel Gelişim Derneği'nin sponsoru olduğu Nar Sanat Tiyatrosu Araf Ne Taraf adlı oyunu Beylikdüzü Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında ücretsiz olarak sahnede.

Nar Sanat Tiyatrosunun sahneye koyduğu, Araf Ne Taraf geçen yıl güldürüsü en bol Tiyatro oyunu seçilmiş ve yaklaşık 3000 izleyici ile buluşmuştur.

Oyun Hakkında

Pardon Zebani Bey…

…bazı sınavlar yakıcı olabilir

Birbirinden farklı iki samimi arkadaş Cennet ve Cehennem arasında ilginç bir sınava tabi tutuluyor. Ancak sorular bu kez sıcak taraftan geliyor. Soruları doğru yanıtlamak mı yoksa yanıtlayamamak mı? Bu tuhaf sınavdan kaçış Araf’ta mı? Peki, Araf Ne Taraf?

Mahmut (Cumhur SARI) ve Bilal’in (Halis BAYRAKTAROĞLU) Zebani (Uhde SEÇİL) ile olan amansız ve komik mücadelesine güzel hostes Şule (N. İrem MERCAN) de katılınca olaylar daha da şenleniyor. Zebaninin yardımcısı Zu boş duruyor mu peki? Tabi ki hayır.

CCYS (Cennet Cehennem Yerleştirme Sınavı) için geçen yılın sorularının peşine düşmüş, yeni merhum şaşkın üç komik karakter ve hiç bitmeyen bir tempo…

Toplumun genel ahlak kuralları çerçevesindeki iyinin sıradanlığı ile kötünün uç noktalarının irdelendiği oyunda onlar Araf’ı araya dursun, sizler gülme krizinden çıkma yolları arayacaksınız.

Ebru ERDEMOĞLU’nun kaleme aldığı Genel Sanat Yönetmenliğini Halis BAYRAKTAROĞLU’nun üstlendiği ARAF NE TARAF, bir NAR SANAT TİYATROSU prodüksiyonudur.

Saat: 22:00

Adres: Gürpınar mah. Millet Cad. Okutan İş Merkezi/ Beylikdüzü

Kaynak: http://www.eczaneteknisyenleridernegi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın