Görüş Bildir
Haberler
Apple CarPlay’e Yoğun İlgi!

Apple CarPlay’e Yoğun İlgi!

nazli yüzüak
03.07.2014 - 19:59 Son Güncelleme: 03.07.2014 - 20:05

Geçtiğimiz sene IOS 7’nin tanıtımı ile eş zamanlı olarak kullanıcılara sunulan “IOS İn The Car” konsepti ilk aşamada her ne kadar iOS 7’nin gölgesinde kalsa da artık dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor gibi gözüküyor.

Apple’ın araçlar için tasarladığı araç içi eğlence sistemi “IOS İn The Car” gelişimine devam ederek bu yıl Mart ayında gelişmiş ve adı değişmiş bir şekilde bizlere yeniden merhaba dedi. Apple’ın CarPlay adını verdiği yeni konsepti, Apple cihazınız ile iletişim kurarak aramalarınızda, mesajlaşmalarınızda, hatırlatmalarınızda ve hatta daha da birçok özellikle birlikte size araç içi asistanlık görevi sunacak.

Bilindiği gibi CarPlay sistem ilk olarak Chevrolet marka bir araçla karşımıza çıkmıştı. Artık CarPlay’e yepyeni markalar daha eklendi. Bu gidişle araç seçimlerinde CarPlay aranan bir nitelik olacak gibi… Şimdilerde de CarPlay konseptiyle buluşmak isteyen markalardan bazılarını sıralayalım;

Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Jeep, Fiat, GM, Volvo, Fort gibi markalardan yakında bu konsepte dair haberler duyabiliriz.

Kaynak: http://sosyalmedyakulubu.com.tr/tekno...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın