onedio
article/comments
article/share
Haberler
AppDirect Veri Görselleştirme Şirketi Leftronic’i Satın Aldı

AppDirect Veri Görselleştirme Şirketi Leftronic’i Satın Aldı

İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Kurumsal uygulama pazarı AppDirect 4 yıl önce kurulan bir veri görselleştirme girişimi Leftronic’i satın aldığını açıkladı. Leftronic, şirketlerin önemli verilerini görselleştirebildikleri özelleştirilmiş gösterge panoları sunuyordu. AppDirect CEO’su Daniel Saks yaptığı açıklamada Leftronic’s in görselleştirme servisleri sayesinde AppDirect’in müşterilerinin artık uygulamalarının durumunu izleyebilmeleri için gösterge panolarına sahip olacaklarını söyledi.

Saks Leftronic’in operasyonlarına bağımsız olarak devam edeceğini de ekledi. Leftronic CEO’su Rajiv Ghanta esas önceliklerinin veri görselleştirme platformlarını buluta taşımak olduğunu ve AppDirect ekosisteminin dışındaki fırsatları da aramaya devam edeceklerini söyledi.

Leftronic bir Y Combinator girişimiydi ve 500.000 dolar yatırım almıştı. AppDirect ise yakın zamanda 35 milyon dolarlık bir yatırım almıştı.

Kaynak: http://techcrunch.com/2014/11/10/appd...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın