Görüş Bildir
Haberler
Antep'te Tekrar Kızıl Dönemi

Antep'te Tekrar Kızıl Dönemi

Fatih
29.06.2014 - 21:43

Antep'te Tekrar Kızıl Dönemi

Gaziantepspor'da yapılan olağan genel kurulda İbrahim Kızıl tekrar başkanlığa seçildi.

Gaziantepspor Olağan Genel Kurulu'nda İbrahim Kızıl , yeniden başkanlığa getirildi.

Kızıl, Dedeman Otel'de gerçekleştirilen ve tek liste halinde gidilen kurulda seçim, işaretle oylama ile yapıldı. 796 delegenin el kaldırarak oylamada bulunduğu seçimde, Kızıl, oy çokluğuyla yeniden başkan seçildi.

İbrahim Kızıl, yaptığı konuşmada, takımı eski günlerine döndürmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Yanlarında taraftar olduğu sürece kimseye ihtiyaçlarının olmadığını belirten Kızıl, taraftara çok güvendiklerini anlattı.

Çok kötü bir sezon geçirdiklerini kabul ettiklerini vurgulayan Kızıl, 'Herkes Gaziantepspor'un düşeceğini konuştu ama Allah yüzümüze baktı, mahcup olmadık. Sergen Yalçın geldi, hakikaten çok güzel puanlar aldık. Sergen'i burada tutmak kolay değil. Kendisi gitmek istedi' dedi.

Bundan sonra tıpkı eskisi gibi çok iyi oyuncular alacaklarını dile getiren Kızıl, transfer çalışmalarına başladıklarını belirterek güçlü bir kadro kurma sözü verdi. Kızıl, şöyle devam etti:

'Öncelik olarak yarınlarımızı kurtaracak, Türk futbolculara öncelik vereceğiz. İlk on birde oynatarak takıma faydalı olabilecek futbolcular almak için uğraşıyoruz. Bugün yurt dışında oynayan bir Türk futbolcu geliyor. Avrupa'nın büyük takımlarından birinde oynayan, ismi bilinen, çok iyi bir futbolcu. Yarın başka bir futbolcu daha geliyor. Zydrunas Karcemarskas takımda kalacak. Dünya kupası maçlarında oynayan üç yabancı futbolcu ile anlaştık. İki futbolcuyla da görüşmelerimiz sürüyor.'

Kızıl'ın yönetim kurulu listesinde şu isimler yer alıyor:

'Abdullah Devrim Sever, Bülent Konca, Ergun Çelebi, Erdoğan Süyür, Ergün Düzgün, Halil İbrahim Karataş, Hikmet Akay, Bülent Üzümcü, Mehmet Er, Mehmet İhsan Güney, Mehmet Maruf Yeşilmen, Mehmet Özdemir, Metin Saltık, Mustafa Kızıl, Necmettin Polat, Mustafa Tutar, Saadettin Gün, Salih Yüksel, Saliha Kübra Kabaali.'

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın