Görüş Bildir
Haberler
Android 4.4.3′Ün Eli Kulağında!

Android 4.4.3′Ün Eli Kulağında!

Android 4.4.3′Ün Eli Kulağında!

Akıllı telefon ve tabletlerle hayatımızda her geçen gün daha da fazla yer kaplamaya başlayan dünyaca popüler Android işletim sistemi yakın zamanda yeni bir güncelleme daha alacak.Bu güncelleme ana bir güncelleme olmamaksızın 4.4.2 kitkat sürümünün daha stabil ve güvenlik açısından geliştirilmiş versiyonu.Gelicek olan sürüm stabilite ve güvenliğe odaklanmış olacak.

Ortaya çıkan son bilgilere göre 4.4.3 ün Google dan bağımsız testlerine başlanmış. Nexus cihaz sahibi olan Android geliştiricilerinin %1′lik bölümüne dağıtılmaya başlanan Android 4.4.3 KitKat, geliştiriciler tarafından son testlerden geçirildikten sonra normal kullanıcıların hizmetine sunulacak.

Nexus harici cihazlar güncellemeyi ne zaman alır ya da almaz mı bir bilgi yok ancak yaz aylarına doğru gelmesini beklediğimiz ana sürümde bu 4.4.3 sürümünde gelen değişiklikleri görebileceğiz.

Yaz aylarına doğru ana bir android sürümünün geleceği tahmin ediliyor. Android 5.0 veya 4.5 ismini alacak bu ana güncelleme daha güçlü olacak ve 64 bit uyumu getirecek

.

Share the post 'Android 4.4.3′ün Eli Kulağında!'

Kaynak: http://cokuysal.com/?p=184
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın