Görüş Bildir
Haberler
Ancelotti, Derbi İçin Temkinli

Ancelotti, Derbi İçin Temkinli

Fatih
02.03.2014 - 00:10

Ancelotti, Derbi İçin Temkinli

İtalyan teknik adam, derbi mücadelesinde favori gözükseler de Atletico'nun seyircisi önünde tehlikeli olabileceğinden bahsetti. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Pazar günü Atletico Madrid ile oynayacakları derbi hakkında temkinli konuştu.

Ateltico Madrid'i Kral Kupası yarı finalinde eleyen Real Madrid, bu sefer rakibini ligde yenmeye çalışacak.

İtalyan teknik adam verdiği demeçte, 'Rakibimiz karşısında üçleme yapmaya odaklanmıyoruz. Önümüzde oynaycağımız daha maçımız var ve bunu kazanması hiç de kolay değil. Her maça tek tek odaklanmalıyız. Kazanmayı düşünmek güzel şey.' şeklinde konuştu.

Atletico ile aralarında puan farkını açmak için önemli bir maç olduğundan bahseden Ancelotti, 'Sezon çok uzun. Bu çok önemli bir maç olacak. Bu maçta Atletico ile farkı altı puana çıkarmak için şansımız olacak. Şu an hiçbir şey belli değil.' ifadelerini kullandı.

Ancelotti, maçın zorluğundan da, 'Zirve mücadelesi veren iki takım maçlarından normalde baskı hissedersiniz. Kim bu baskıyla başa çıkarsa o galip gelir. Onların üç puan önündeyiz ve bu da bizi favori yapıyor ama Atletico'nun da avantajı var çünkü Calderon'da oynanacak. Taraftar desteklerini arkalarını alacaklarını biliyoruz.' sözleriyle bahsetti.

54 yaşındaki çalıştırıcı, açıklamalarına, 'En üst seviyemizde atak ve defans yapmalıyız. Kazanmak için Atletico'dan daha iyi olmalıyız.' ifadeleriyle nokta koydu.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/445/ispan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın