Görüş Bildir
Haberler
Ampute Maçındaki Skandal İstifa Getirdi!

Ampute Maçındaki Skandal İstifa Getirdi!

Fatih
09.03.2014 - 20:24
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ampute Maçındaki Skandal İstifa Getirdi!

Ampute Futbol Süper Ligi'nde oynanan Malatya Bedensel Engelliler Spor-İstanbul Özürlüler Spor maçında çıkan sporcuların hakeme saldırmasının ardından Malatya ekibinin teknik direktörü Ruhi Arslanboğa görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Malatya Bedensel Engelliler takımı sporcularının koltuk değnekleriyle maçın hakemine saldırmaları, üstelik bu eylemi gerçekleştirirken ağızlarında sigara olması ajanslara bomba gibi düştü.

Malatya ekibinin teknik direktörü Ruhi Arslanboğa, yaşanan olayların ardından görevine devam etmesinin mümkün olmadığını ifade ederek istifa etti.

Ruhi Arslanboğa istifa kararının ardından Amkspor.Com’a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Yaşananlardan büyük üzüntü duydum. Bu olayları tasvip etmem kesinlikle mümkün değil. Maçın tatil edilmesinin ardından kulübe gittim ve daha fazla yıpranmak istemediğimi ifade ederek görevimden istifa ettim. Daha önce böyle üzücü olaylar yaşanmıştı, o zaman sporcularıma gerekli uyarıları yapmıştım. Bu arkadaşlarımız bedensel engelli olduğu için maalesef kontrolleri biraz zor. Ben de eski bir hakemim, tartışmalı bir pozisyon sonrası istenmeyen olaylar meydana geldi ve maalesef kontrolden çıktı. Bugün Malatya Bedensel Engelliler takımından ayrılıyorum ancak kalbim her zaman onlarla olacak, dışardan kulübe destek olmayı da elimden geldiğince sürdüreceğim.

Arslanboğa bazı futbolcuların saldırı anında ağzında sigara olduğu yönündeki soruya ise, “Görmedim ancak yedek kulübesindeki arkadaşlardan bazıları olabilir” yanıtını verdi.

Metin KOÇ / Amkspor.Com

Kaynak: http://amkspor.com/2014/03/09/ampute-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın