Görüş Bildir
Haberler
Almeida ve Ece'den Anlamlı Hareket

Almeida ve Ece'den Anlamlı Hareket

Ulaş
01.05.2014 - 23:16

Almeida ve Ece'den Anlamlı Hareket

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında birçok projeye imza atan B4L Organizasyon Şirketi bu kez Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Almeida’yı çocuklarla buluşturdu. B4L Organizasyon Şirketi’nin 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenlediği etkinlik önceki gün Mustafa Barut Sağlık Lisesi’nde gerçekleşti. Ece Erken’in sunuculuğunu üstlendiği organizasyonda, Almeida öğrencilerle keyifli bir söyleşi geçirdi.

Küçük öğrenciler futbol bilgileri ile sordukları sorularla Almeida’yı zorladı. Almeida’ya öğrenciler, en çok zorlandığı defans oyuncusu, kaleci, en beğendiği yabancı ve türk oyuncuları sordular. Almeida “En zorlandığım savunma Real Madrid, en zorlandığım kaleci Muslera, en beğendiğim Türk forvet Burak Yılmaz, yabancı olarak da İbrahimoviç’i beğeniyorum” dedi. Neşeli söyleşi sonrası Beşiktaşlı futbolcu öğrencilere hediye forma dağıtıp tüm formaları imzaladı.

Söyleşi sonrası Ece Erken ve Almeida basın mensuplarına poz verip, sorularını yanıtladı. Kartal Pençesi şeklinde poz veren Ece Erken, geçtiğimiz hafta Melo ile sosyal medyada fotoğraf paylaştıktan sonra başına gelenleri söyledi. Erken “Melo’yla fotoğraf çektirdikten sonra yemediğim küfür kalmadı, fanatik bir Beşiktaş’lı olarak… Saha içindeki hallerini bilemem ama normal hayatta ben sevdim. Umarım Beşiktaş taraftarları Almeida ile olan fotoğraflarımı beğenir” dedi. Basın toplantısında Almeida “Çocukların ilgisini ve onların mutlu olmalarını görmek için böyle organizasyonlara her zaman katılırım” dedi. Kendi çocukları ile arasındaki bağı soran muhabir ise aldığı cevap ile bilinmeyen bir gerçeği ortaya çıkardı. İki çocuğunun Portekiz’de olduğu ve eşi ile boşanacakları için uzun zamandır onları göremediğini söyledi. B4L şirketinin sahibi Ümit Akbulut, Ece Erken ve Almeida organizasyon sonrası yemek yiyerek bol bol sohbet ettiler.

Evren ABDULLAHOĞLU/Sözcü

Kaynak: http://sozcu.com.tr/2014/magazin/alme...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0