Görüş Bildir
Haberler
Aliağa'daki Bir Demir-Çelik Fabrikasında 3 İşçi Öldü

Aliağa'daki Bir Demir-Çelik Fabrikasında 3 İşçi Öldü

İzmir'in Aliağa ilçesindeki bir demir-çelik fabrikasında kireç tankına düşen bir işçiyle onu kurtarmaya çalışan iki arkadaşı hayatını kaybetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nda (DHA) yer alan habere göre olay bugün saat 17.00 sıralarında Aliağa'da faaliyet gösteren Özkanlar Demir-Çelik fabrikasında meydana geldi.

Teknisyen Engin Önder (25), numune almak için azot ile kireç karışımı bulunan tankın içine inmeye çalıştığı esnada tankın içerisindeki gazın etkisiyle dengesini kaybederek tanka düştü. Bunun üzerine arkadaşlarına yardım etmek isteyen usta Akif Uçar (43) ile Volkan Orman (28) da tankın içine düştü.

Arkadaşlarının kireç tankından çıkmadığını gören işçiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde kireç tankından çıkarılan işçilerin hayatlarını kaybettiği belirlendi.

Ölen 3 işçinin cesedi savcının incelemesinin ardından Aliağa Devlet Hastanesi ve Menemen Devlet Hastanesi Morgu'na gönderildi.

Kurtarma çalışmaları sırasında maske olduğu halde havasızlıktan fenalaşan İzmir Büyükşehir İtfaiyesi AKS ekibinden sağlıkçı er de Aliağa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İtfaiye erinin hayati tehlikesi bulunmadığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

DHA ve İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın