Görüş Bildir
Haberler
Ali Nesin: ‘Erdoğan Dâhi Seviyesinde Bir Stratejist, Bunu Kabul Edelim’

etiket Ali Nesin: ‘Erdoğan Dâhi Seviyesinde Bir Stratejist, Bunu Kabul Edelim’

Selçuk Çetiner
03.11.2015 - 12:26 Son Güncelleme: 03.11.2015 - 15:00

Aziz Nesin’in oğlu, Nesin Vakfı yöneticisi Prof. Dr. Ali Nesin, 1 Kasım seçimlerinin ardından sosyal medyadaki hesabından yaptığı açıklamada CHP'yi eleştirdi ve 'Recep Tayyip Erdoğan üst düzey, dâhi seviyesinde bir stratejist. Bunu kabul edelim ve kimle aşık attığımızı iyi bilelim' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fotoğraf: Leyla Durdoğan

Aziz Nesin’in oğlu, Nesin Vakfı yöneticisi Prof. Dr. Ali Nesin, Facebook hesabından seçim sonrası düşüncelerini paylaştı. 'Tahminlerimde çok fena sınıfta kaldım' diyen Nesin 'Bundan böyle CHP'nin toparlanabileceğini hiç sanmıyorum. CHP ve Kemalizm Türkiye için bitmiş bir projedir' ifadelerini kullandı. 

Nesin “CHP'nin atması gereken ilk adım saçı sarıya boyanmış olanları partiden ihraç etmektir. Gerisi kendiliğinden gelir” diye yazdı ancak daha sonra gelen tepkiler üzerine bu ifade için özür diledi ve 'Galiba bir özür borçluyum. Dün geceki 'saçı sarıya boyalı' mesajımla bayağı bir takipçimi istemeden kırmışım. Amacım CHP'nin projelerini halka anlatamama problemini sözümona çarpıcı bir hicivle ifade etmekti. Belli ki başaramamışım.' açıklamasında bulundu. 

Ali Nesin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili ise 'Recep Tayyip Erdoğan üst düzey, dâhi seviyesinde bir stratejist. Bunu kabul edelim ve kimle aşık attığımızı iyi bilelim' yorumunu yaptı.

Nesin'in açıklamaları şöyle:

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
321
68
22
16
10
10
2