Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Sonunda İmzayı Attırdı

Galatasaray Sonunda İmzayı Attırdı

Batuhan
21.01.2014 - 10:59 Son Güncelleme: 21.01.2014 - 20:22

Galatasaray Sonunda İmzayı Attırdı

Galatasaray Kulübü Sportif A.Ş Genel Müdürü ve İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, Alex Telles'le imzaların atıldığını söyledi.

Galatasaray Kulübü Sportif A.Ş Genel Müdürü ve İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, 4 gün önce İstanbul'a gelen Alex Telles ile imzaları attıklarını ve Brezilyalı oyuncunun yarından itibaren çalışmalara başlayacağını söyledi.

Şu an için yapancı kontenjanı boşalmasa da sorun olmayacağını belirten Arıboğan, Telles ile sözleşmeleri imzaladıklarını belirtti ve takımın Antalya'da olduğunu, yarın da Elazığspor ile kupa maçına çıkacağını hatırlatarak, Brezilyalı oyuncunun bireysel çalışmalarına Florya'da başlayacağını ifade etti.

Lütfi Arıboğan, 1-2 transfer daha yapabileceklerini ve çalışmaların sürdüğünü de sözlerine ekledi.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Alex Telles Transferinde Mutlu Son

Galatasaray'da 72 saatlik Telles krizi çözüldü. Brezilyalı'nın Galatasaray macerası Chelsea’nin son dakika teklifi ve menajerinin planı nedeni ile başlamadan bitmek üzere iken Başkan Aysal devreye girerek krizi tatlıya bağladı.

TELLES’TE MENAJER OYUNU

İngiliz devinin ilgisi sonrasında Telles’in menajeri Otto, G.Saray’dan daha önce konuşulmayan 500 bin Euro’luk imza parası, kendi komisyonunun bir seferde ödenmesi ve oyuncunun bonservis bedelinin yüzde 20’sinin kendisine verilmesini istedi.

GALATASARAY’ın 6 milyon Euro ödeyerek bonservisini satın aldığı Alex Telles, Galatasaray ile sözleşme imzalayamadı. Cuma gecesi 23.00’te İstanbul’a inmesi ve Cumartesi günü de Sağlık Kontrolüne girmesine karşın sarı kırmızılı takımın kampına katılamayan, Brezilyalı’nın transferinde ilginç bilgiler ortaya çıktı. G.Saray’ın şampiyonlar ligi’ndeki rakibi Chelsea’nin, genç oyuncuya son dakikada talip olması, sarı kırmızılıların oyuncuyu resmen kadrosuna katmasına engel oldu. Bu sürpriz talipten sonra Alex Telles’in menajeri Otto, imza atmak için Galatasaray Yönetimi’nin dudağını uçuklatacak talepleri sıralamaya başladı.

KRİZİ AYSAL ÇÖZDÜ

Galatasaray’da 72 saat süren Alex Telles krizini ise Başkan Ünal Aysal’ın yoğun çabaları sona erdirdi. Aysal bu kaosa dönen, 3 günlük karmaşık sorunu şu şekilde çözdü.

3 ağır talepte bulunan ve Telles’in bonservisinin yüzde 20’sini bedelsiz talep eden Otto, şu şekilde ikna edildi ve kriz çözüldü…

1-Menajer Otto, oyuncunun bonservisinin yüzde 20’sini bedelsiz alma talebinden vazgeçti. Oyuncunun mülkiyeti G.Saray’a geçti.

Ancak, G.Saray bunun yerine Alex Telles’in ikinci satışı halinde yani başka bir kulübe transferinde kar elde edilmesi halinde, (6 milyon eurodan hesaplanıyor) bu gelirin yüzde 10’luk kısmını oyuncunun menajeri Otto’ya ödeyecek.

2-Ayrıca tamamı peşin talep edilen 5 yıllık menajer komisyon ücreti ve Telles için imza parası ödemeleri Galatasaray’ın kabul edileceği şekilde 2 yıllık vadeye yayıldı.

Ve bu şekilde Telles, İstanbul’a gelip tam 72 saat süren bu kriz sonunda Aysal’ın ikna formülü ile bugün imzayı atacak. G.Saray Mancini’nin gözdesini aynı zamanda Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Chelsea’ye kaptırmamış olacak.

Hürriyet

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın