Görüş Bildir
Haberler
Akbank 10. Kısa Film Festivali

Akbank 10. Kısa Film Festivali

Onedio Medya
27.02.2014 - 09:01 Son Güncelleme: 27.02.2014 - 16:52

Akbank 10. Kısa Film Festivali

Akbank Kısa Film Festivali, 10. yılına gelmenin mutluluğunu yaşıyor. Festival bu yıl da en başarılı kısa filmleri izleyiciyle buluşturmayı hedeflerken kısa film alanında platform oluşturmayı sürdürüyor.

Festivalin 'Kısadan Uzuna' bölümünün bu yılki konuğu, başarılı yönetmen Mehmet Eryılmaz. 'Belgesel Sinema' bölümüne ise usta yönetmen Derviş Zaim konuk oluyor. Fransa ve Amerika'da film danışmanlığı yapan Hayet Benkara, bu yılki 'Deneyimler' bölümünün konuğu.

Bu yılki söyleşilerde, Çiçek Kahraman, Bora Gökşingöl, Theron Patterson, Kerem Akça, Burçak Evren, Engin Ertan, Zeynep Özbatur Atakan, Enis Köstepen, Savaş Ünsal, Nimet Atasoy, Başar Dengiz, Bahar Kerimoğlu gibi isimler konuğumuz oluyor. Atöyle çalışmalarında ise oyuncu koçu Ümit Çırak ile 'Oyunculuk Atölyesi', görüntü yönetmeni Feza Çaldıran ile 'Görüntü Yönetmenliği Atölyesi', Burak Göral ile 'Senaryo Atölyesi' ve Bahçeşehir Üniversitesi öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Güven Çatak ile 'Film Jeneriği Tasarımı' atölyesi ile bizlerle olacak.

Farklı kategorilerde yılın en iyi filmlerini belirleyecek yarışmalar ise yine programın en heyecanla beklenen bölümü. Tüm gösterim ve etkinlikler Akbank Sanat'ta gerçekleşecek ve ücretsiz olarak izleyiciye ulaşacak.

Akbank Kısa Film Festivali'ne filmleri ile başvuran yönetmenlere, festival jüri üyelerine, festivalde yer alarak içeriğin derinleşmesini sağlayan tüm değerli isimlere katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Akbank Sanat

Kaynak: http://www.akbanksanat.com/kisa-film-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın