Görüş Bildir
Haberler
AK Partili Ünal: '1 Kasım'dan Sonra Tamamının Hesabı Sorulacak'

AK Partili Ünal: '1 Kasım'dan Sonra Tamamının Hesabı Sorulacak'

Onedio Medya
27.10.2015 - 22:36
İçeriğin Devamı Aşağıda

AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal, 1 Kasım seçimlerinden sonra yalan haber yapmakla suçladığı Cumhuriyet, Hürriyet ve Sözcü gazetelerinden hesap sorulacağını söyledi.

A Haber'de canlı yayına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Eski Danışmanı ve Ankara milletvekili Aydın Ünal, yalan haberler yapmakla suçladığı bazı gazetelerden 1 Kasım seçimlerinden sonra hesap soracaklarını söyledi.

Aydın Ünal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın canlı yayındaki sözlerinin çarpıtıldığını belirterek: “Birçok gazete onun söyledikleri üzerinden yalan haber pompalamaya başladılar. Bilal Erdoğan’ın imam hatiplerdeki kat sayı sorununu dile getirmesi üzerine Cumhuriyet gazetesi haber yaptı. 98’de kat sayı sorunu yoktu yalan söylüyor dediler. Bilal Erdoğan, 99 ifadesini kullanmıştı. Yine değerli arkadaşımız Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank’la ilgili birkaç gündür ahlaksızca operasyon yapılıyor. Bütün bu gazeteler tarafından yapılıyor. Benimle ilgili Hürriyet gazetesinde, Aydın Ünal’ın trol melekleri diye çok adice haber yapıldı' dedi.

Ünal konuşmasını şöyle sürdürdü: 'Biraz da korkuları bundan kaynaklanıyor 1 Kasım'a giderken. 1 Kasım'dan sonra bunlara mutlaka ve mutlaka hesap sorulacak. Bunların hepsi suçtur. Nefret suçu, ayrımcılık suçu var' 

'Peki şimdi niye olmuyor?' şeklindeki soruya Ünal, 'Olmuyor çünkü Türkiye'nin üzerinde çok baskı var. Sözcü Gazetesi her gün hakaret ediyor. Siz bir şey söyleseniz, savunsanız kendinizi 'basına müdahale ediliyor' deniliyor, dünyaya bu söyleniyor. Çok rahat bir ortamda değiliz ama 1 Kasım'dan sonra bunların tamamının hesabı sorulacak diye bekliyoruz. En azından ben bir milletvekili olarak bunun takipçisi olacağım bunun sözünü verdim' diye konuştu.

A Haber

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
129
22
9
6
4
3
0