Görüş Bildir
Haberler
Ak Parti Meclis Üyesi Adayı Demirci`Nin İsyanı

Ak Parti Meclis Üyesi Adayı Demirci`Nin İsyanı

BEYNET.COM
25.02.2014 - 19:16 Son Güncelleme: 25.02.2014 - 19:18

Ak Parti Meclis Üyesi Adayı Demirci`Nin İsyanı

Bazı yayın organlarınca Ak parti Beylikdüzü teşkilat başkanı sayın Nevzat Demiröz’ün yıpratılmaya çalışıldığını belirten Ak parti meclis üyesi adayı Yavuz Demirci; gazetemize konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu:

Yıllar önce Teşkilat çatısı altında hizmet eden iki arkadaşın toplamda 260 m2’lik arsayı almasını ticari ortaklık gibi lanse edip manipülasyon yapmak isteyenleri esefle kınıyorum… İnsanlar ortaklaşa arsa alamazlar mı, iki arkadaş birlikte bir yatırım yapamazlar mı? Bunun altından bir şeyler çıkarmak vicdana sığar mı? Yaklaşık Dört yıl kadar önce Yakuplu’da satılan arsayı dava arkadaşım sayın Nevzat Demiröz’le birlikte aldık. Küçücük arsadan büyük anlamlar çıkarmaya çalışan, çamur at izi kalsın edasıyla hareket eden bir kısım yerel basın organlarını İlahi Adalete havale ediyorum. Dedi.

''Nevzat Demiröz'ün arsa ortaklığı yaptığı bir kişiyi meclis üyesi yaptı'' diye verilen habere karşılık Yavuz Demirci şöyle devam etti '' Bu haberi yapan kişi veya kişiler aslında arsa ortağı dediği kişinin Yavuz DEMİRCİ olduğunu gayet iyi biliyorlar..Ancak bunu gizliyorlar ki halkın gözünde Nevzat Demiröz yıpranmış olsun.Benim de Nevzat Demiröz'ün de diğer meclis üyesi arkadaşlarımın da geçmişleri tertemiz alınları açıktır. ''O arsanın ortağı Yavuz DEMİRCİ dir''. diye yazılmış olsa teşkilat ve halk görecekti ki zaten Yavuz DEMİRCİ yıllardır beylikdüzünde yaşayan 2002 den bu yana Nevzat Demiröz ile Ak Parti Teşkilatında görev yapan bir kişidir.Yavuz DEMİRCİ hayatında Ak partiye uğramamış biri olsa eleştiri doğru olabilirdi.Ancak çamur at izi kalsın siyasetinden medet uman bazı çevreler böylesine zavallı bir manüpülasyon içerisine girmişlerdir. Yine iki teşkilat mensubu insanın birbirlerine güvenmeleri kadar, birbirleri ile iş yapmaları kadar tabii birşey yoktur. Ne varki Yavuz DEMİRCİ nin Nevzat Demiröz'le bir ortaklığı da yoktur. Varsa yoksa yıllar önce helal paraları ile aldıkları 260 m2 lik bir arsadır. Benim ismimi gizleyerek bu haberi yapan, teşkilatın bir sorunuymuş gibi göstermeye çalışan, izzet ve şeref yoksunu bu gazete,kişi veya kişilere hakkımı helal etmiyorum.

Bu tamamen Teşkilatımızı, Teşkilatımızın mümtaz Başkanı sayın Nevzat Demiröz’ü ve her biri birbirinden değerli meclis üyelerimizi yıpratmaya yöneliktir diyen Demirci; Kamu oyunu bu tip asılsız haberlere asla itibar göstermemesi konusunda uyardı.

Kaynak: http://beynet.com/tr-TR/haberler/9866...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0