Görüş Bildir
Haberler
TV
Ahmet Hakan: "Artık Tarafım"

Ahmet Hakan: "Artık Tarafım"

Fatih UZUN
10.03.2014 - 23:18
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ahmet Hakan: Artık Tarafım

Sunduğu Tarafsız Bölge programında yıllar önce Ergenekoncu diye tutuklananlara karşı olan tutumların şimdi farklı yönde olduğunu söyledi. Gergin bir konuşma yaparak Ahmet Hakan, artık tarafsız olmadığını ifade etti.

Ahmet Hakan geçtiğimiz programlarında Tarafsız Bölge'sinin 'tarafsızlığını bozacağına dair sinyaller vermişti. Ergenekon davasına ilişkin gelişmelerin ardından gemileri yaktı.

'Ergenekon çöktü mü?' sorusununa cevap arandığı son programında gergin bir konuşma yapan Hakan, 'Bizi seyreden seyircilerimiz bunu merak ediyorlar. Ülkemizde bir atmosfer oldu. 2007-2008 yıllarında Ergenekon diye bir örgüt var. Bunlar acayip işler yapıyorlar. Malatya'da misyoner kesiyorlar, Danıştay'da cinayet işliyorlar, Ümraniye'de bombalar. Hepimiz dehşete düştük. Onların yakınlarına yaklaşmak istemiyoruz ki bizi de Ergenekoncu diye tutuklarlar diye. Bu olmadı mı?' dedi.

Ahmet Hakan devamında kendisinden dem vurarak sözlerini bir adım öteye taşıdı. 'Şimdi tamam güzel. Ben ne beklerim vatandaş olarak. Ya kardeşim bu adamlarla ilgili verilen bu tahliye kararına güçlü bir itiraz bekliyoruz. Nerede. Hani bu mesela hükümet yanlısı yazarlar.. Bunlar tutuklandığı zaman hava estirenler.. Hatta bunların tutuklanmasından yola çıkarak hepimize siz de tutuklanacaksınız diye parmak sallayanlar nerede o şebelekler? Nerede onlar ya? Ben artık dayanamıyorum. Ben bu stüdyoda çok tarafsız programlar yaptım. Her tarafı dinlemeye çalıştım. Gelinen bu noktada ben hala tarafsızım diyemiyorum.' şeklinde konuştu.

  • ensonhaber.com
Kaynak: http://www.ensonhaber.com/ahmet-hakan...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0