Görüş Bildir
Haberler
Adli Tıp: Ali İsmail'i O Tekme Öldürdü

Adli Tıp: Ali İsmail'i O Tekme Öldürdü

Fatih UZUN
19.01.2014 - 18:19 Son Güncelleme: 20.01.2014 - 10:03
İçeriğin Devamı Aşağıda

Adli Tıp: Ali İsmail'i O Tekme Öldürdü

Ali İsmail Korkmaz'ın ölümüne ilişkin Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan raporda, dayakla ölüm arasında illiyet bağı olduğu tespit edildi.

İSTANBUL - Eskişehir’de, üniversiteli Ali İsmail Korkmaz’ın ölümüne ilişkin Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan raporda, dayakla ölüm arasında illiyet bağı olduğu tespit edildi. Raporda, boyun ve yüzdeki kemik kırıklarının beyin kanamasına ve ölüme yol açtığı belirtildi. Raporda Korkmaz’ın kullandığı ilaçların beyin kanamasını hızlandırdığı kaydedildi.

Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesi, Adli Tıp Kurumu’na yazı yazarak, Korkmaz’a ait tüm tedavi evraklarını ve tüm raporları göndermiş; darbeler tek tek değerlendirilerek, Türk Ceza Kanunu’nun (TCK) ‘yaralama’ suçunu düzenleyen 86 ve 87. maddeleri kapsamında rapor hazırlanmasını istemişti. Mahkeme ayrıca, Korkmaz’ın ölümüne hangi yaranın veya darbenin sebebiyet verdiği, diğer yaralanmasının bu meydana gelen ölüm neticesinde bir katkısının olup olmadığı, Korkmaz’da daha önce var olduğu söylenen rahatsızlığın veya kullandığı ilaçların darp olayı ile birleşmesi sonucunda ölüm neticesinin meydana gelmesinde bir etkisinin olup olmadığı hususlarının araştırılmasını talep etmişti.

  • Haber: İSMAİL SAYMAZ 

  • Radikal

Kaynak: http://www.radikal.com.tr/turkiye/adl...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0