Görüş Bildir
Haberler
TV
Acun Ilıcalı, Yeni Bir Yarışma Programına Daha İmzasını Atıyor

Acun Ilıcalı, Yeni Bir Yarışma Programına Daha İmzasını Atıyor

Tuğrul Gökpınar
13.03.2014 - 02:41 Son Güncelleme: 13.03.2014 - 14:54

Acun Ilıcalı, Yeni Bir Yarışma Programına Daha İmzasını Atıyor

Ütopya yarışması TV8

TV8’i aldığı günden bu yana yapacağı ataklar merakla beklenen Acun Ilıcalı sonunda ilk bombasını patlattı. Dünyanın konuştuğu Ütopya adlı program, yeni sezonda TV8 ekranlarında olacak.

Bir sosyal deney programı Ütopya... 15 yarışmacı sadece boş bir ahırın bulunduğu ıssız arazide inekleri, tavukları ile birlikte kendilerine mini bir toplum, yeni bir dünya yaratma ütopyasının peşinde koşacaklar. Şu sıralarda Acun’un bütün ekibi harıl harıl Şile civarında yarışma için uygun arazi arıyor.

Hani bir dönem hepimizin müptelası olduğu Farmville gibi bir yarışma olacak anlayağınız. Yarışmacıların, dış dünya ile bağlantıları sadece tek bir telefonla olacak ve bu yaşam savaşı 365 gün sürecek.

Yüzlerce kamera ile 24 saat aralıksız izlenecek olan yarışmacıların mücadelesi, internet üzerinden naklen yayınlanacak, zaman zaman da canlı yayında televizyon ekranlarında olacak.

İşin ilginç yanı, peşinde onlarca yapımcı koşarken formatın sahibi John De Mol, bizzat kendisi istemiş Acun’un bu yarışmayı yapmasını...

Kaynak: http://televizyongazetesi.com/acun-il...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın