Görüş Bildir
Haberler
Acun Ilıcalı İngiltere'den Kulüp Satın Alıyor: İşte Acun Ilıcalı'nın Hull City İçin Ödeyeceği Para...

Acun Ilıcalı İngiltere'den Kulüp Satın Alıyor: İşte Acun Ilıcalı'nın Hull City İçin Ödeyeceği Para...

dila bahar
27.10.2021 - 15:24

TV8 kanalının sahibi ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı Hull City'yi almaya karar verdi. Satın alma işlemleri için görüşmelere devam ediyor. Takımın sahibi Mısırlı iş insanı Assem Allam ile genel olarak anlaşma sağlandı. Ilıcalı'nın Hull City için 30 milyon sterlin ödeyeceği belirtildi. Anlaşmada bazı bonus maddeleri de bulunuyor. İşte Acun Ilıcalı'nın Hull City için ödeyeceği rakam...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Acun Ilıcalı Hull City'yi almak için görüşmelerine devam ediyor. Ilıcalı'nın Hull City için 30 milyon sterlin (35,5 milyon euro) ödeyeceği söylendi. Daha önce Hollanda'nın Fortuna Sittard takımını da satın alan Acun Ilıcalı'nın İngiltere'den alacağı kulüp ile ilgili bilgiler şu şekilde...

Acun Ilıcalı’nın Yeni Yatırımı

Acun Ilıcalı’nın Yeni Yatırımı

Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, İngiltere'nin köklü kulüplerinden olan Hull City’i satın alıyor. Kulübün sahibi olan Mısırlı iş insanı Assem Allam ile el sıkışmaya hazırlanıyor. Ilıcalı'nın 30 milyon sterlin (35,5 milyon euro) ödeme yapacağı aktarıldı. Ilıcalı, 'İngiltere'de ülkemizin bayrağını Hull City'nin başarısıyla dalgalandırmak istiyorum. Hull City'nin inşallah ileride hocasından, futbolcularına kadar Türklerden oluşmasını istiyorum. Hedefim dünyada ses getiren bir takım oluşturmak' ifadelerini kullanmıştı.

Takım Premier Lig'e Yükselirse 20 Milyon Sterlin Daha Ödeme Yapılacak

Takım Premier Lig'e Yükselirse 20 Milyon Sterlin Daha Ödeme Yapılacak

Hull City, İngiltere Championship'te mücadele ediyor. Takım eğer Premier Lig'e yükselirse bir ödeme daha yapılacak. Takımın Premier Lig'e yükselmesi halinde 20 milyon sterlin civarında fazladan ödeme yapılacağı aktarıldı.

Hull City Ne Zaman Kuruldu?

Hull City Ne Zaman Kuruldu?

Hull City Association Football Club Yorkshire'da 1904 yılında kurulan bir İngiliz futbol kulübüdür. Kulüp tarihinde kaydedilen en büyük başarı 2014 yılında ulaştıkları FA Cup finalidir.

Maskotlarının bir kaplan olmasından ötürü takımın renkleri kehribar ve siyah. 2014-15 sezonunda UEFA Avrupa Ligi play-offlarında mücadele eden kulübün sahibi Mısırlı iş insanı Assem Allam. Kulüp, iç saha maçlarını 25 bin 450 seyirci kapasiteli KCOM Stadyumu'nda oynuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın