Görüş Bildir
Haberler
9 Ocak 2014 Perşembe Günlük Burç Yorumları

9 Ocak 2014 Perşembe Günlük Burç Yorumları

Meltem Sevim
08.01.2014 - 23:41 Son Güncelleme: 09.01.2014 - 09:27
İçeriğin Devamı Aşağıda

9 Ocak 2014 Perşembe Günlük Burç Yorumları

9 Ocak 2014 KOÇ Burcu Yorumu:

Bugün, olaylara keskin bir bakış açısı getireceksiniz. Düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirmelisiniz. Kendinizi güçlü hissediyor ve iş bağlantılarınızı, kişisel egolarınızın dışında tutuyorsunuz. Maddesel beklentilerinizin uzak yollardan gelebilecek fırsatlarla genişleyebileceğini düşünebilirsiniz.

9 Ocak 2014 BOĞA Burcu Yorumu:

Birlikte çalıştığınız kişilerin kişisel desteğine ihtiyacınız olabilir. Bugün, tatil gününüzün zevkini çıkarmalı ve olayları yüzeysel düşünmelisiniz. Eski dostlarınızla birlikte bazı projeler geliştirebilirsiniz. İyi niyetli yaklaşımlarınızın sağlayacağı faydaları, gelecek günlerde daha iyi hissedeceksiniz. Hastalık konusunda kuruntulu davranmaktan vazgeçin.

9 Ocak 2014 İKİZLER Burcu Yorumu:

Partnerinizin sizden beklentileri olabilir. Karşılıklı bazı konuları tartışmalı ve onun isteklerine de önem vermelisiniz.Birlikte olduğunuz zaman, atladığınız konular sonradan sorun haline gelebiliyor. Bugün, sosyal ilişkilerinizi yeniden gözden geçirecek ve halletmeniz gereken konuları gündeme getireceksiniz.

9 Ocak 2014 YENGEÇ Burcu Yorumu:

Çevrenizde bir takım yenilikler ve değişimler olacak ve kendinizi bu tür konulara karşı hazır hissetmiyor olabilirsiniz. Yaşamınızla ilgili yapacağınız çalışmalarda eski hataları tekrarlamadığınız müddetçe, her şey istediğiniz gibi gelişecek. Hareketli ve ilginç insanları seviyorsunuz. Bugün aktivitelerinizi onlara göre yönlendireceksiniz.

9 Ocak 2014 ASLAN Burcu Yorumu:

İnandığınız konularda savaş vermekten hoşlanıyorsunuz.. Bugün, bir takım olayların üzerinize geldiğini hissedebilirsiniz. Sorumluluk duygunuzun yoğun olması nedeniyle, yaklaşımlarınızda sıcaklığı karşı tarafa sıcaklığınızı yansıtabiliyorsunuz. Onların beklentilerinde, aşırılığa kaçmalarına neden olabilirsiniz.

9 Ocak 2014 BAŞAK Burcu Yorumu:

Ailenizle ilgili bir takım değişimler söz konusu. Evinizle ilgili yenilikler düşünebilirsiniz. Eşyalarınızın yerini değiştirme ve küçük tamiratlar söz konusu olacak. Yakın akrabalarınız ev değiştirebilirler. Onların bu konuda sizden yardım istemeleri olasılığı var. Bugün, arabuluculuk görevini üstlenebilirsiniz.

9 Ocak 2014 TERAZİ Burcu Yorumu:

Çevresel değişimlerden etkilenmemek elinizde değil. Bugün, yeniliklere açık olmanıza rağmen,.yakın dostlarınızdan alacağınız haberlerin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Geleneksel yapınızın bozulması, bir takım sorunları da beraberinde getiriyor..Akraba ilişkilerinizin gündeme gelmesiyle, ilişkileriniz yoğunluk kazanacak.

9 Ocak 2014 AKREP Burcu Yorumu:

Maddesel konularda girişimciliğiniz devam ediyor. Karşılıklı görüşmelerde istediğiniz şartları sağlayabileceksiniz.Aktif yapınızı ortaya koyacağınız çalışmalara yönelecek ve istediğiniz hedeflere adım adım yaklaşacaksınız. Bugün, sinirsel gerilimlerden uzak kalmalısınız. Gününüzün olumsuz etkilenmesine neden oluyorsunuz.

9 Ocak 2014 YAY Burcu Yorumu:

İçsel karmaşadan uzak kalmayı bir türlü başaramıyorsunuz. Kendinizi sınamak adına başlattığınız olumlu çabalarınız sonuç verecek. Bugün, kendinize her konuda güvenebilirsiniz. Yaşamınızla ilgili yapmayı istediğiniz değişimlere hazırsınız. Aile içi güzel haberlerin sizi mutlu edeceği bir gün.

9 Ocak 2014 OĞLAK Burcu Yorumu:

Siz hiçbir konuda taviz vermekten hoşlanmıyorsunuz. Maddi konularda anlamlı çalışmalar içindesiniz. Yapacağınız her türlü girişimciliğinizi kendi çapınız dahilinde, başarmak istiyorsunuz. Karşınızdaki kişilerin sizden farklı beklentileri olabilir. Önlemlerinizi her konuda alarak, temkinli hareket etmekten yanasınız.

9 Ocak 2014 KOVA Burcu Yorumu:

Her yeniliğe açık bir dönemdesiniz. Olayların faklı yönlerini düşünerek,hata yapmak istemiyorsunuz. Bugün, kişisel ihtiyaçlarınızı düşünerek, yatırımlarınızı doğru bir şekilde yapmalısınız.Karşı tarafın yaklaşımlarında belli bir mesafe var ve sizi sıkan, onun özgürlükten uzak ve dar ufuklu olması.. Sistemlerden uzak yaşamak istiyorsunuz.

9 Ocak 2014 BALIK Burcu Yorumu:

Her şeyi yenileme ihtiyacı içindesiniz. Artık özgürlük duyguları ile hareket ediyor ve sistemleri yıkmaktan yanasınız. Olabilecek her türlü engeller karşısında doğal bir savunma mekanizması oluşturmayı seviyorsunuz. Kendinize bir çok konuda güveniyor ve işlerinizi aksatmak istemiyorsunuz.

Kaynak: http://www.gundemkibris.com/9-ocak-20...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0