Görüş Bildir
Haberler
8 Mart 2014 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

8 Mart 2014 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

yelda kahveci
08.03.2014 - 10:32

8 Mart 2014 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

8 Mart 2014 Cumartesi KOÇ Burcu Yorumu

Ailevi konuların gündem kazanmasıyla bazı problemlere canınız sıkılabilir. Çevrenizde sizi karşı çıkabilecek tersliklere karşı hazırlıklı olmalısınız. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, arkadaşlık ilişkilerinizi olumlu destekliyor. Onların yeni ve ilginç fikirleri karşısında planlarınızı farklı bir şekilde değiştirebilirsiniz.

8 Mart 2014 Cumartesi BOĞA Burcu Yorumu

Yaratıcılığınız konusunda kendinize olan güven duygunuz oldukça olumlu gelişiyor ve kafanızda geliştirdiğiniz planlarınızı başkaları ile paylaşma fırsatı buluyorsunuz.Kazançlar konusunda isteklerinizin sınırlarını genişletmek isteyebilirsiniz. Görüştüğünüz kişilerin yetenekleri sizi de motive edecek. Yeni başlangıçlara hazırlanıyorsunuz.

8 Mart 2014 Cumartesi İKİZLER Burcu Yorumu

Girişimci ruhunuzu, çevresel desteklerle beslediğiniz zaman çok daha cesur olabiliyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızla bazı ortak kararlar almak isteyecek ve onların özel yaşamlarıyla ilgili bir takım sorunlarına yardım edeceksiniz. Siz, aktivitenizi yüksek tutmayı kolay bir şeklide başardığınız için, çevrenizin problemleri sizi buluyor.

8 Mart 2014 Cumartesi YENGEÇ Burcu Yorumu

Maddesel problemlerinizin sizi bunaltmasına rağmen, geçici çözümler yerine köklü arayışlar içindesiniz. Bugün, birçok konuda kombinasyon hedeflerinizi bir birine bağlayacak ve sonuca daha olumlu yaklaşacaksınız. Geleneksel yapınızdan taviz vermeden, kendinize yeni hedefler belirlemeniz oldukça memnuniyet verici.

8 Mart 2014 Cumartesi ASLAN Burcu Yorumu

Siz duygusal olmayı bir türlü beceremiyor ve her konuda ben merkezciliğinizi koruyorsunuz. Bugün, Ay'ın bulunduğu konum, maddesel bir sorgulama içinde olacağınızı gösteriyor. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerin size sağlayacağı avantajları hesaplamak istiyor ve kişisel kazançlarınızı düşünüyorsunuz.

8 Mart 2014 Cumartesi BAŞAK Burcu Yorumu

Bugün, girişimci ruhunuza uygun işler peşinde olacak ve kendinize yeni hedefler belirleyeceksiniz. Yapacağınız atılımlarınız için, her türlü imkana sahip olsanız bile gözlemciliğinizin size sağladığı yeni avantajlar sayesinde, kendinize yeni bir ortam hazırlayacaksınız. Sonuçlar lehinize gelişiyor.

8 Mart 2014 Cumartesi TERAZİ Burcu Yorumu

Yönetici gezegeniniz Venüs Balık'ta ilerlerken, ruhsal anlamda size zengin bir performans sunuyor. Oryantal ve mistik ruhunuz ortaya çıkıyor. Bugün, görüştüğünüz kişilerden farklı özellikler arıyor ve duygu derinliği içinde olan kişilerle bağlantı kurmakta zorlanmıyorsunuz. Renkli ve ilginç bir gün sizi bekliyor.

8 Mart 2014 Cumartesi AKREP Burcu Yorumu

Çevrenize karşı atılımcı davranışlarınızla dikkat çekmeyi bildiğiniz için, herkes sizden farklı şeyler bekliyor. İkinci yönetici gezegeniniz Mars, yakın ilişkilerinizi etkiliyor, size temkinli davranmanızı öneriyor. Planlı ve sistemli hareket etmeli ve girişimciliğinizi belirli bir ölçü içinde kullanmalısınız. Şüpheci yönleriniz çoğu kez işe yarıyor.

8 Mart 2014 Cumartesi YAY Burcu Yorumu

Ailenize her konuda destek vermeyi sevdiğiniz için, bugün yine onlarla ilgili problemler, gündeme gelecektir. Çevresel faktörlerinizi, sevdiklerinin sorunu için, kullanmak isteyecek ve bu konuda gerekli atılımları yapacaksınız. Sevdiklerinizin yaşamı kolaylaştırıcı davranışlarda bulunmak, sizi son derece mutlu kılıyor.

8 Mart 2014 Cumartesi OĞLAK Burcu Yorumu

Mars burcunuzda ilerlerken, yönetici ruhunuzu atağa kaldıracak şekilde sizi kamçılıyor. Bugün, yakın dostlarınızla duygusal bir iletişim içindesiniz. Onlara bazı sorunlarınızı açabilir ve fikirlerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Çevrenize her konuda güvenmek isteyişiniz, sizin kuruntulu ve detaycı yapınızdan kaynaklanıyor.

8 Mart 2014 Cumartesi KOVA Burcu Yorumu

Ay burcunuzda ilerlerken, yaratıcı yönleriniz ortaya çıkacak. Kendinizi ifade edecek davranışlarınız, maddesel kazançlarınızla ortak ilerlerken, bazı tereddütleriniz, sizin için önemli bir sorun oluşturabiliyor. Bugün, ani para olayları karşısında temkinli olmalısınız. Partnerinizle bu konuda fikir alış verişi içinde olabilirsiniz.

8 Mart 2014 Cumartesi BALIK Burcu Yorumu

Venüs ve Güneş burcunuzda ilerlerken, aşka bakış açınızda önemli bir gen,işleme ve canlılık göze çarpıyor. Bulunduğunuz ortamlarda karşı cinsin sizden etkilenmemsi mümkün değil. Bugün bilinçaltı duygularınızı, kişisel özelliklerinizle doğru bir şekilde özdeşleştiriyorsunuz. Yaşam sanatı bilen ender kişilerden birisiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0