Görüş Bildir
Haberler
31 Ocak 2014 Cuma Günlük Burç Yorumları

31 Ocak 2014 Cuma Günlük Burç Yorumları

yelda kahveci
31.01.2014 - 09:15
İçeriğin Devamı Aşağıda

31 Ocak 2014 Cuma Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)

Küçük hesapları göz ardı ettiğiniz için kutlayacaklar sizi.Ayakta durma sembolü olan Koç, bugün tökezlemek üzereyken kurtulacak.Soğuk algınlığı ile ilgili sıkıntıyı uzun zamandır atamadınız üzerinizden.Bugün maceraları bir gün, macera sizin hayatınızın bir parçası.

Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Tavır gösteren ve tepki koyan bir kişiliğe kavuşmalısınız artık.Bunu zamanında yapıp başaramazsanız, kontrolsüz bir öfke seline kapılıyorsunuz. Bu da ortalığı yıkıp dökmeniz anlamına geliyor.Boğalar bugün biraz sinir biriktirecek gibiler.Etraflarında onları deli edecek olaylar dönüyor.

İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Gelen talep ve yeniliklere rahatça ayak uyduracaksınız.Aktif ve çalışkan bir gün sizi bekliyor.İkna edici bir konuşma yaparak, etrafınızdaki kişileri kendinize hayran bırakacaksınız.Hızlı,becerikli ve akıllı bir gündesiniz.Sorumluluklarınızı paylaştırma günü…

Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Birine karşı olan inancınızı kaybedeceksiniz. Bu sizi o kadar yoracak ve bitirecek ki, kendinizi bir anda bırakacaksınız.Yüzleşmek zorunda kalacağınız birileri sizi çok yoracak.Yüzleşmekten nefret ediyorsunuz, çünkü sizi suçlu çıkarmaya çalışacaklarını biliyorsunuz.

Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

En iyisini yapayım derken,canınızı sıkacak işlere bulaşabilirsiniz.Yönetimi ele almanız konusunda baskılar devam ediyor. İstemiyorsunuz ama başka çareniz kalmayacak gibi.Etrafınıza kolay uyum sağladığınız için tercih edilen siz oluyorsunuz. Kalbinizi çok yormayın, sağlığınızı korumalısınız.

Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Metabolizmanız size oyun oynuyor bugün.Özellikle bağırsaklarınız ile ilgili sıkıntı yaşayabilirsiniz.Titizliğiniz sebebi ile çevrenizdeki insanları rahatsız ediyorsunuz.Etrafınızdakilerin isteklerinin mantıksız olduğunu düşünüyorsunuz ama sizin istekleriniz de pek mantıklı sayılmaz.

Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

Pişmanlık yaşamak istemiyorsunuz ve sırf bunu yaşamamak için de, çevrenizdeki insanların sizin için bir şeyler yapmasına göz yumuyorsunuz. Bugün biraz çileden çıkabilirsiniz ama unutmayın, can sıkıntısı olmadan hayat olmuyor.Siz mutsuz olmayı istemiyorsunuz, kim ister ki ?

Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Akrep ateşten bir çember içinde bırakılsa kendini sokar.Akrep burçları da tehditlere  karşı aynı şeyi yaparlar.Bugün bu tür bir tehdit hissedecek ve bu tehdide pabuç bırakmayacaksınız.Aşırı uçlarda yaşamak size iyi geliyor ve bundan besleniyorsunuz.

Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)

Hareket ve macera. Bugüne damgasını vuracak gibi.Arkadaşlarımızla yaşayacağımız maceralar mutluluk verecek.Sosyal hayatınızda tavan yapacağınız bir gün. Can sıkıntılarına,dert ve kedere son vereceğiniz gün.Ailenizin de büyük desteğini alacaksınız.

Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)

Kalabalıklar içinden sıyrılıp çıkma gücüne sahipsiniz. Bugün yine zirvede olacaksınız.Etrafınızda canınızı sıkacak bazı işler dönüyor ama siz bunları belgelerle kanıtlayacak kadar hazırsınız.Canınızı sıkamayacakları bir gerçek. Ama onlar da bugün derslerini alacaklar.

Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

Adaletli ve dosdoğru konuşuyorsunuz.Bu yüzden de pek sevilmediğinizi söylemek isteriz.Bugün yine doğrucu Davut gününüzdesiniz.Bir yandan da özgür hissedeceksiniz. Özgürlük size iyi gelecek ama unutmamak gerekli ki,özgür olacağım derken, etrafınızdakileri kırıp dökmeyin.

Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart)

Bugün içinizdeki dünya aleminden çıkıp, dünyanın gerçek alemine dalacaksınız.Arkadaşlarınız için harcadığınız enerji ve paraların karşılığını alamayınca, otomatik olarak dersinizi de almış olacaksınız.Uyuşuk ve dalgın halinizden  silkinme zamanı

Kaynak: http://www.kadinhaberleri.com/astrolo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0