Görüş Bildir
Haberler
3 Milyon Sterlin'e Premier Lig'e Transfer Oluyor

3 Milyon Sterlin'e Premier Lig'e Transfer Oluyor

Caner
29.06.2014 - 13:28
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

3 Milyon Sterlin'e Premier Lig'e Transfer Oluyor

Fenerbahçe'de beklenmedik bir ayrılık gerçekleşmek üzere.

Sarı lacivertli yönetim takımdaki yabancı kontenjanını azaltmak için uğraşırken yıldız oyuncusu için flaş bir teklif aldı. Fenerbahçe yönetiminin bu teklifi kabul etmesi durumunda takımdan kimsenin beklemediği yıldız bir isim ayrılmış olacak.

3 milyon Sterlin

Fenerbahçe'de sıcak geişmeler yaşanmaya devam ediyor. Diego Ribas'a imza attırmaya hazırlanan sarı lacivertli yönetim takımda düşünülmeyen yabancı oyuncularıyla da yolları ayırmayı planlıyor. Bunun için çalışmalar yürüten Fenerbahçeli idareciler İngiltere'den gelen teklifle şaşkına uğradı.

Takımdan ayrılması düşünülmeyen isimlerin başında gelen Portekizli Meireles, İngiliz basının iddiasına göre West Ham United'la anlaşmak üzere. Daily Star'ın haberine göre Meireles içn 3 milyon Sterlin öneren West Ham kulübüne Fenerbahçe yönetimi görüşelim yanıtını verdi ve teklife olumlu yaklaştı.

Meireles 3. transferleri olacak

Haberde, West Ham menajeri Sam Allardyce'ın Ocak ayında da transfer edilmesini istediği ismin bu transfer döneminde imzaya çok yakın olduğu belirtilirken Meireles'in transferinin Zarate ve Kouyate'den sonra 3. transfer olacağı aktarıldı. Ayrıca oyuncuya yapılan sözleşme teklifinin de çok cazip olduğu belirtildi.

Chelsea'den 10 milyon Euro'ya alınan Meireles bu transfer gerçekleşirse yaklaşık yarı fiyatına satılmış olacak.

eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0