Görüş Bildir
Haberler
TV
2015'te Çekilen En İyi Kore Dizilerinden Biri:Kill Me Heal Me

2015'te Çekilen En İyi Kore Dizilerinden Biri:Kill Me Heal Me

Lara AY
12.01.2016 - 16:16

2015'te Çekilen En İyi Kore Dizilerinden Biri:Kill Me Heal Me

Ah şu Koreliler ah! Bildiğiniz üzere Kore'de her yıl birsürü film çekiliyor.Örneğin geçen yılın çok konuşulan dizilerinden biri olan Kill Me Heal me! Yani Türkçe olarak:Öldür beni iyileştir beni! Bende bu yazımda size bu dizi hakkında bilgiler vermek istedim.Olabildiğince az spoiler kullanmaya çalışacağım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk önce şöyle başlayayım.Dizi kategori olarak birçok kategoriye giriyor.Romantik,dram,komedi,gerilim..Yani her türden var bu dizide.Dizi 20 bölüm sürüyor.Ana karakterler:

(Ji Sung)-Cha Do Hyun rolünde (kız zannetmeyin erkek -_-)

(Hwang Jung Eum)-Oh Ri Jin rolünde (buda kızımız)

Şimdi konumuz şu:Cha Do Hyun çok zengin ve varlıklı bir ailenin oğlu.Amerika'da okuyor ama okulu bitince Kore'de şirketlerin başına geçecek.Cha Do Hyun'un çok gizli bir sırrı var ve bu sırrı kimse bilmiyor.Tabi sekreterinden(sekreter kız değil erkek genelde iş adamlarının sekreteleri erkek oluyor dizide ^^) ve doktorundan başka kimse.Sırrı şu:Cha Do Hyun'un 'Çoklu Kişilik Bozukluğu' hastalığı var.Bu hastalıktan ötürü bazen çok değişik davranıyor,ismini değiştiriyor.Kendine geldiğinde ise ne yaptığını hatırlayamıyor.Düşünsenize sanki bedeniniz farklı bir ruh tarafından kullanılıyor ve uyanınca hiçbirşey hatırlamıyorsunuz gibi!Cha Do Hyun'un hastalık olarak bir çok karakteri var.Ama bence karakterlerden en çok dikkat çeken Shin Se Gi ve Ahn Yo Na.Shin Se Gİ iken çok sert ve kaba davranıyor.Kendini 17 yaşında zannediyor.Ahn Yo Na ikense 17 yaşında idollerle kafayı bozmuş bir kız gibi davranıyor ve makyaj yapıyor!Ayrıca 'zilli' gibi kelimeleri çok kullanıyor.Aşağıdaki Cha Do Hyun'un kendi hali:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Birazda Oh Rİ Jin'den bahsedelim.Oh Ri Jin ise maddi durumu orta olan bir ailenin kızı .Bir tane erkek ikiz kardeşi var.Oh Ri Jin her zaman Cha Do Hyun'un aksine sıcak aile ortamında büyümüş.Babası,annesi ve ikizi ile güzel vakit geçirmişler.Oh Ri Jin çok deli dolu biri.Tıp Fakültesi'ni 1 yıl önce bitirmiş ve Psikolog olarak hastanede çalışmaya başlamış.

Bir gün Oh Ri Jin ve Cha Do Hyun'un karakterlerinden biri olan Shin Se Gi( çok agresif,kırıp döken,sinirli biri)karşılaşıyor.Ve Shin Se Gi , Oh Ri Jin'e aşık oluyor.

Ama Oh Ri Jin,Shin Se Gi'de bir tuhaflık seziyor ve onun Çoklu kişilik bozukluğu olduğunu bir süre sonra anlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ve Cha Do Hyun kendine gelince Oh Ri Jin durumu ona anlatıyor.Cha Do Hyun,Shin Se Gi'yi  belki Oh Ri Jin'i dinlerde daha sakin biri olur diye düşünüyor.Ve Oh Ri Jin'e onun gizli psikoloğu olması teklifini yapıyor.

Ama dizi böyle devam etmiyor.Sürekli şok edici gerçekler,sırlarla beraber şok oluyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bence her Kore fanının izlemesi gereken muhteşem bir dizi.Konusu mükemmel.Oyuncuları ise başarılarından ötürü harika.Örneğin Ji Sung tam 7 farklı karakteri canlandırıyor.Bu karakterlerse tamamen farklılar:ses tonları,konuşma tarzları,giyimleri.. Mesela karakterlerden kız gibi olanı:

Ve bir diğer karakter Shin Se Gİ..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın