Görüş Bildir
Haberler
TV
2015'in Sonlarına Doğru 2015'De En Çok İzlenen Filmleri Ve Dizileri Sıraladık !

2015'in Sonlarına Doğru 2015'De En Çok İzlenen Filmleri Ve Dizileri Sıraladık !

Tolga Erdemer
08.12.2015 - 17:05

Patlayarak Çıkış Yakalayan Limitless

2011 yapımı, Bradley Cooper'ın başrolünde olduğu Limit Yok filminin televizyon uyarlaması olacak Limitless, Brian Finch'in NZT isimli bir uyuşturucuyu keşfetmesiyle değişen hayatını konu alacak. Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio başrollerinde yer aldığı dizinin yapımcılarından biri de Bradley Cooper...

Kaynak: http://dizifilm.pro
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yenilmezler 2 ultron çağı

Iron Man Tony Stark önderliğinde bir grup süper kahraman, aktif olarak kullanılmayan bir barışı koruma programını gerçekleştirmek isterler, ancak işler çığrından çıkar ve insan yapımı bir yapay zeka olan Ultron'un eline, hain planlarını gerçekleştirme fırsatı geçer. Süper kahramanlar onu durdurabilmek için bir kez daha güç birliği yapmak zorundadır. Tüm dünyaya yayılan bir savaş başlayacaktır.

Filmde Robert Downey Jr. Scarlett Johansson, Mark Ruffalo ve daha birçok popüler aktör rol alırken, James Spader, Ultron'a sesiyle hayat veriyor.

Kaynak: http://www.dizifilm.pro/yenilmezler-2...

Vampir Avcısı: Abraham Lincoln

Abraham Lincoln (Benjamin Walker), 9 yaşında annesinin vampirler tarafından ölümüne tanık olur. Gençlik yıllarında vampirlerle savaşmayı öğrenen Lincoln, gündüz çalışıp gece de vampir avlamaktadır. Yıllar sonra, 16. ABD Başkanı olarak iş başına geçtikten sonra aynı vampirlerin Amerikan İç Savaşı'nda çarpıştığını farkeder. Başkanın artık tek tutkusu annesinin katillerini ve yardımcılarını yakayıp öldürmek olacaktır.

Kaynak: http://dizifilm.pro

Çin Falı

Jackie Chan’in yönettiği ve Asian Hawk olarak başrolünü oynadığı Chinese Zodiac Fransız ve İngiliz ordularının 1860’ta İmparatorluğun Yaz Sarayı’ndan aldıkları 12 bronz Chinese Zodiac hayvan heykelini Asian Hawk’ın Çin’e geri getirmeye çalışmasını anlatmakta.

Kaynak: http://dizifilm.pro

Arrow 4. Sezon

Yabancı dizi izleyicileri Arrow 4. sezonu iple çekiyor. ABD'de The CW kanalında yayınlanmaya devam eden Arrow My Name is Oliver Queen bölümüyle sezon finali vererek bir süre ekranlara veda etti. Şimdilik dizi sona ermeyecei gibi gözüküyor. Dizinin dördüncü sezonu onay aldı ve Arrow yabancı dizisi izleyicileri için 2015 yılı ekim ayında tekrar ekranlara geri dönüş yapmayı planlıyor. Uzun bir aranın ardından 2015 ekim ayı geldiğinde Arrow 4. Sezon 1. Bölüm izleyebileceğiz. Arrow yabancı dizisinin tüm dünyada olduğu gibi aynı zamanda ülkemizde de geniş bir takipçi kitlesi var. Dizinin sezon finali vermiş olması yabancı dizi izleyicilerini üzse de yeni sezonu beklemek bambaşka bir heyecan duygusunun oluşmasına neden oluyor. Arrow geçmiş günlerde olduğu gibi dördüncü sezonda da ettiği yemini koruyor. Evine geri döndükten sonra şehirdeki kötülüklerle mücadele etmeye başlayan Oliver Queen, tüm şehri kötülüklerden korumak için yemin etmiştir. Şehirde Arrow bölümleri izlerken kalıcı bir huzur sağlamak adına sürdürdüğü mücadelede büyük bir yol kat etmiş olsa da henüz istediği kalıcı huzur ortamını sağlamakta başarılı olmamıştır ve devam eden kaos gün geçtikçe huzursuzluğu artırmaktadır. Dördüncü sezonun onay haberini alsak da henüz tanıtım videosu nete düşmüş değil. Fragman nete düştükten sonra içeriğimiz güncellenecek ve dördüncü sezonu daha yakından görme fırsatına sahip

Kaynak: http://dizifilm.pro

Fantastik Dörtlü 4 2015

Sue, Reed, Ben ve Johnny uzayda özel bir görev için yolculuk yapan dört astronottur. Görev esnasında beklenmedik bir kozmik radyasyona maruz kalan dörtlü bunun sonucunda farklı özel güçlere sahip olurlar. Sue artık görünmez olabilirken, Reed üst seviyede esneklik kazanır, Ben kayaya dönüşür, Johnny ise alev topuna dönüşüp uçabilmektedir. Ne var ki bu tehlikeli alternatif evrenden aldıkları süper güçlere adapte olmak o kadar da kolay değildir. Fantastik Dörtlü yeni güçlerine hakim olmaya çalışırken eskiden dost oldukları yeni bir düşmana karşı savaşarak dünyayı yok olma tehlikesinden kurtarmaya çalışacaktır.

Marvel'ın süper kahramanlar ekibinin yenilenen macerasının oyuncu kadrosunda başı çeken isimler Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan ve Toby Kebbell.

İZLEDİĞİNİZ VE MÜKEMMEL DEDİĞİNİZ FİLMLERİ YORUM OLARAK PAYLAŞIN BİZDE YARARLANALIM :)

Kaynak: http://dizifilm.pro
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0