Görüş Bildir
Haberler
Mahkemenin Esas Hakimi İzindeymiş...

Mahkemenin Esas Hakimi İzindeymiş...

Onedio Medya
28.02.2014 - 17:35 Son Güncelleme: 28.02.2014 - 18:17
İçeriğin Devamı Aşağıda

17 Aralık Tahliyelerinde Çarpıcı Detay

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında tahliye kararı veren mahkemenin esas hakiminin yıllık izinde olduğu ortaya çıktı.

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında tutuklanan isimlerden 5’i daha bugün tahliye edildi. Son tahliye kararı ile birlikte tutuklu sanık kalmadı.

TAHLİYE KARARINI VEREN HAKİM

Bu arada tahliye kararını veren hakim İslam Çiçek'in İstanbul 34. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görevli olduğu, İstanbul 3. Sulh Ceza Mahkemesi hakimi Metin Çelik'in yıllık izinde olması nedeni ile İslam Çiçek'in nöbetçi olarak bu mahkemede görev aldığı öğrenildi.

17 Aralık soruşturması kapsamında tutuklu bulunan işadamı Reza Zarrab (Rıza Sarraf,) bakan çocukları Barış Güler, Salih Kaan Çağlayan ile Özgür Özdemir ve Hikmet Tuner'e tahliye kararı çıktı.

84 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

17 Aralık'ta yapılan yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında 84 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan isimler arasında yer alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Kaan Bayraktar, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılmıştı.

17 Aralık soruşturmasının savcıları Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç ise geçtiğimiz günlerde soruşturmadan el çektirilmişti. Soruşturmayı Savcı Ekrem Aydıner yürütüyor.

İnternethaber

Kaynak: http://www.internethaber.com/tahliye-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0