Görüş Bildir
Haberler
'15 Günde 40'dan Fazla Yalan Habere Dava Açtım'

'15 Günde 40'dan Fazla Yalan Habere Dava Açtım'

15 Günde 40'Dan Fazla Yalan Habere Dava Açtım

İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, 15 gün içerisinde, 40’tan fazla “yalan haber” hakkında dava açtığını açıkladı. Şükür, bu konudaki sitemini “Bir bitmediniz. Vicdanınız yok anladım, ahlakınız yok anladım, peki ahirete de mi inanmıyorsunuz?” dedi.

Hükümetin dershaneleri kapatma ısrarı ve Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Hizmet Hareketi’ne yönelik hakaretleri sebebiyle AK Parti’den istifa eden İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, hakkındaki yalan haberlere Twitter hesabından cevap verdi. “Hangi yalanınıza cevap vereyim? Hakkımda kim yalan yazıyorsa ispat etmeyen namerttir.” diyen Şükür, şunları kaydetti:

“15 gün içinde 40 üzerinde yalan habere dava açtım. Bir bitmediniz. Vicdanınız yok anladım, ahlakınız yok anladım, peki ahirete de mi inanmıyorsunuz? Çamurlarınızı etrafa sıçratmak sizi kirliliğinizden kurtarmaz. Zulmünüz artsın zulmünüz artsın ki hesabınız büyük olsun Allah karşısında. İftira sizin karakteriniz olmuş. Yazık, biraz da olsa artık sizin adınıza üzülme hissimiz vardı onu da yok ettiniz. Kutularınıza ortak arıyorsanız sağınıza solunuza, hatta birileri için ‘ben senin önüne yatarım’ diyenlere bakın yeter...”

Anka | Zaman

Kaynak: http://www.zaman.com.tr/politika_15-g...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0