Görüş Bildir
Haberler
11 Gündür Kayıp Olan Gülistan Doku'nun Son Görüntüleri Ortaya Çıktı: 'Kendimi Munzur’a Atmaya Gidiyorum'

etiket 11 Gündür Kayıp Olan Gülistan Doku'nun Son Görüntüleri Ortaya Çıktı: 'Kendimi Munzur’a Atmaya Gidiyorum'

Tunceli'de 5 Ocak gününden bu yana kayıp olan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'yu arama çalışmaları sürerken, güvenlik kameralarına yansıyan son görüntüleri ortaya çıktı. Öte yandan genç kızın kaybolmadan bir gün önce yurtta bulunan arkadaşına, 'Beni yalnız bırakmayın. İyi değilim. Kendimi Munzur’a atmaya gidiyorum' dediği öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın aktardığı habere göre, Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Gülistan Doku, 5 Ocak Pazar günü kayboldu. Diyarbakır'da yaşayan ailesinin başvurusu üzerine Gülistan için başlatılan arama çalışmaları 11 gündür devam ediyor.

Gülistan'ın son görüntüleri MOBESE kameralarına yansıdı

Görüntülerde Gülistan, kaybolduğu gün olan pazar günü saat 11.10'da Rus uyruklu arkadaşı Z.A.'nın çalıştığı Valilik yanındaki kafeye geliyor. İkilinin dışarıda ayaküstü konuştukları görülüyor. Arkadaşı ile konuşurken tartışmadıkları görülen Gülistan'ın, saat 11.19'da kollarını göğsünde bağlayarak dalgın şekilde yaya yolunu kullanmadan yolun karşısına geçip, 11.29'da şehir içi minibüse bindiği görülüyor.

"Beni yalnız bırakmayın, iyi değilim"

"Beni yalnız bırakmayın, iyi değilim"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayrıca polise ifade veren aynı yurtta kalan arkadaşı Dilek M., 'Gülistan yaklaşık bir ay önce erkek arkadaşı Z.A’dan ayrıldı. Kaybolmadan birkaç gün önce de Z.A’nın Instagram hesabında başka bir kızın resmini gördü. O andan itibaren de Gülistan’ın hareketlerinde değişme oldu. Kaybolmadan bir gün önce akşam saatlerinde yurttaki odama geldi. 'Beni yalnız bırakmayın. İyi değilim. Kendimi Munzur’a atmaya gidiyorum' dedi. Sonra odasına gitti. Bir gün sonra da kendisine ulaşamadım. Telefonlarını aradım kapalıydı' dediği öğrenildi.

Aramalarda reçete ve not bulundu

Aramalarda reçete ve not bulundu

Yapılan aramalarda Sarısaltuk Viyadüğü altında Gülistan Doku’ya ait olan reçete ve not kağıdı ele geçirildi. Bulunan not kağıdı, Gülistan’nın diğer yazılarıyla mukayese için, incelenmek üzere kriminal şubeye gönderildi.

Diyarbakır’da yaşayan ve olayın ardından Tunceli’ye gelen Gülistan’ın ailesinin yurt odasında yaptıkları aramada ‘Vasiyetim’ başlıklı bir notu bulduğu ve bunun da soruşturma dosyasına konduğu öğrenildi. Ailenin notu bulması üzerine savcı talimatıyla yurtta arama yapan polis, Gülistan’a ait olan flash bellek, SD kart ve diğer materyallare el koydu.

21 yaşındaki üniversite öğrencisi Gülistan Doku'dan 5 Ocak tarihinden beri haber alınamıyor👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
401
30
23
10
10
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gaydırı guppak

büyük ihtimal intihar vakası ne bileyim insan üzülüyor. gencecik insansın ailen var seni sevenler var daha yeniden seveceksin sevileceksin. hayatın tadını çı... Devamını Gör

gaydırı guppak

para zamanla kazanılıyor valla öğrenciyken bizde sürünerek okuduk şimdi tadını çıkarıyoruz kendi çapımızda :) sevgi de illa aşk olarak niye bakıyorsunuz anla... Devamını Gör

arslanoglu

kızlar şu erkeklere inanmayın hiç birne

beetlejuice

La niye genelleme yapıyorsun ne geldiyse sizin gibi bela okuyanlar yüzünden 2 yakamız bi araya gelmiyor arkadaş ya

Evin Mergen

Bu gülen gerizekalılar neye gülmüş neyi komik bulmuşlar merak ettim.