Görüş Bildir
Haberler
1000 TL Bütçen Var: AVM'ye Gir Bakalım Neler Yaşayacaksın?

etiket 1000 TL Bütçen Var: AVM'ye Gir Bakalım Neler Yaşayacaksın?

İpek Gülek
31.01.2018 - 15:21

Her katta birbirinden güzel markalar! Muhteşem kıyafetler! Ama sadece 1000 liran var. Haydi, ne duruyorsun? Gir bakalım AVM'ye! 

Not: Her mağazadan birden fazla ürün alabilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. İlk kattan başlayalım. Mango mu o?

2. Haydi, üst kata! Sırada Bershka var.

3. A yanda da Pull&Bear var!

4. Stradivarius'a da bakmasak mı?

5. Yorulduk artık AVM'den çıkalım. Ama önce olmazsa olmaz: Zara!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Takıyı nasıl atladık?

7. A ayakkabı unutmuşuz! Valla son...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

İnanılmaz! Paran arttı😱

Belli ki çok tarz bir kadınsın. Seçtiğin parçalar da tarzına tarz kattı. Hepsi birbirinden güzeldi! Hepsinden önemlisi 'hesap kitap' durumun bizi şaşırttı valla. Para kullanımında da olukça başarılısın. E bize de tebrik etmek düşer. Alışverişi bitirdiğine göre bi'kahve? (Hem de artan paranla!😜)

Paran tam yetti!

Yoksa internetten fiyatlara mı baktın? Haydi, itiraf et! Şaka bir yana bizi kendine hayran bıraktın. Seçtiğin muhteşem kıyafetlerle zevkli olduğunu anlamıştık. Ama para konusunda da bu kadar yetenekli olduğunu bilmiyorduk. Bu yeteneğin üstüne keyif kahven bizden sana hediye! Yeni cicilerini güle güle kullan!

1 saniye ağlayıp geliyorum... Elindeki bazı parçaları bırakman gerek.

Para yetirmeyi geçtik artık! AVM'de yer süpürtecekler sana bu gidişle... Sence de biraz abartmadın mı? Sakinleş ve elindekileri yavaşça yere bırak dostum! Şaka şaka! Hepsini bırakmana gerek yok. En sevdiklerine karar ver ama gerisine maalesef paran yetmedi. Sen de haklısın bu kadar güzel bir tarza sahipken 1000 TL nasıl yetsin? Seçimlerinin hepsi muhteşem! Ah bir de keşke şu dünyada 'para' sorunu olmasa... Olsun, üzülme. Sen o parçalar olmadan da çok tarz bir kadınsın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1201
655
529
266
165
137
130
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aymira Ay

1 saniye ağlayıp geliyorum... Elindeki bazı parçaları bırakman gerek. Para yetirmeyi geçtik artık! AVM'de yer süpürtecekler sana bu gidişle... Sence de bira... Devamını Gör

Para yetirmeyi geçtik artık! AVM'de yer süpürtecekler sana bu gidişle... Sence de biraz abartmadın mı? Sakinleş ve elindekileri yavaşça yere bırak dostum! Şa... Devamını Gör

Galip Saksıcı

Lüks mağazalarda takılırsanız 1000 lira değil 50 bin lira da yetmez.