Görüş Bildir
Haberler
'Mesajı İyi Değerlendirmek Gerekir'

'Mesajı İyi Değerlendirmek Gerekir'

ATKN
09.06.2015 - 16:34
İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, 'Muhalefet partilerine aktarılan mesajı iyi değerlendirmek gerekir' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, partisinin MYK toplantısının ardından açıklama yaptı.

Koç'un konuşmasından satırbaşları:

'Baskıcı bir yönetim anlayışına hayır denildi'

Demokrasinin uzlaşma kültürü olduğunu unutmayalım. Geniş ortak paydalarda buluşma gereğini görmemiz gerekiyor. Baskıcı bir yönetim anlayışına, demokrasiden uzaklaşmaya çalışan bir yapıya sandıkta hayır denildi. Baskıcı rejim anlayışı, kin ve nefret söylemi milleti 7 Haziran'da bir seçim yapmaya zorladı. 

'Çözümsüzlüğün adresi CHP olmayacaktır'

Biz bu mesajları o geceden itibaren okumaya başladık. Ekonomideki çarpık gelir dağılımını ve yolsulluğu giderecek politikaların yaşama geçirilmesi için hareket edilmelidir. Çözümsüzlüğün adresi asla CHP olmayacaktır. CHP, milletin mesajını almıştır. Biz bu baskıdan bıktık. elindeki gücü medyaya baskı için kullanan siyasetçilerden bıktık.

'Mesajı iyi değerlendirmek gerekir'

Muhalefet partilerine aktarılan mesajı iyi değerlendirmek gerekir. Çözümsüzlüğün adresi CHP olmayacaktır. Bizler bize verilen mesajı okuyoruz. Diğer partilerimizin de mesajı iyi değerlendirmelidir. İletmek istediğim mesajlar bu yönde. CHP'nin tavrı açık ve nettir.

'Milletin mesajı sadece CHP'ye verilmedi'

Milletin mesajı sadece CHP'ye verilmedi. Mesaj belirli oy yüzdeleri halinde diğer partilere de verildi . 7 Haziran mesajının bütün partiler tarafından anlaşılması lazım. Bu mesajın bir hükümet oluşturma yönünde mutlaka ete-kemiğe bürünmesini sorumlu olan kesimlere anlatmak istedim.

Ajanslar ve Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0