Görüş Bildir
Haberler
'Bunların Derdi Ortalığı Karıştırmak'

'Bunların Derdi Ortalığı Karıştırmak'

Ulaş
11.10.2014 - 12:29
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Memleketi Rize Güneysu’da babasının adını taşıyan Kaptan Ahmet Erdoğan İmam Hatip Lisesi açılışında konuşan Erdoğan Kobane'deki IŞİD saldırısını protesto eden yurttaşlar için 'Bunların tek derdi var, karıştırmak' dedi

Hükümet'in Kobane'ye yönelik politikasını savunan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, sığınmacıları Türkiye'ye kabul ettiklerini belirterek eleştirilere 'Daha ne istiyorsunuz?' karşılığını verdi.

Memleketi Rize Güneysu’da babasının adını taşıyan Kaptan Ahmet Erdoğan İmam Hatip Lisesi açılışında konuşan Erdoğan, 'Kobane’yle Türkiye’nin ne alakası var? İstanbul’un Ankara’nın ne alakası var? Siirt’in Diyarbakır’ın ne alakası var? Kobani’deki 200 bin kardeşimiz sığınmak istedi de içeri mi almadık? Daha ne istiyorsunuz ya?' dedi.

Tezkere karşıtlarını da eleştiren Erdoğan bu kesimlerin Türkiye'yi karıştırmak istediğini iddia etti. Erdoğan; 'Hükümete parlamentoda destek vermeyeceksin, bir tanesi de diyecek ki sadece Kobane için bir tezkere hazırlayalım. Al birini vur diğerine, hiç bunların birbirinden farkı yok. İnanın bunların millet diye bayrak diye devlet diye bir derdi yok. Bunların tek derdi var, ortalığı karıştırmak.' diye konuştu.

Kobane'de ki IŞİD saldırılarını protesto eden yurttaşlara yönelik polis saldırısını da savunan Erdoğan 'Gereken karşılığın' verileceğini söyledi. Erdoğan, 'Askerimiz, polisimiz hesap sormak için fedakarca çalışıyor. Hepsinden hesap sorulacak. Huzurumuzu bozmak isteyenlerin oyununa gelmeyin. Vandallar, yağmacılar sokakları karıştırdıkça birbirimize daha çok kenetleneceğiz. Türkiye'nin kaybedecek bir saniyesi yok.' dedi.

  • Birgün
Kaynak: http://www.birgun.net/news/view/erdog...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0