Görüş Bildir
Haberler
"Keşke Balayında Buraya Gitsem" Diye İç Geçireceğiniz 10 Muhteşem Yer

"Keşke Balayında Buraya Gitsem" Diye İç Geçireceğiniz 10 Muhteşem Yer

Balayınız da herkeste gördüğünüzden çok daha farklı bir yere gidip, kendinize bu eşsiz deneyimi armağan etmek istiyorsanız sizler için hazırladığımız bu içeriğe bakmadan karar vermeyin.

Kaynak: https://www.theknot.com/content/unexp...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Prince Edward County, Kanada

1. Prince Edward County, Kanada

Şarap seveler için adeta cennet olan, 30'dan fazla şarap tadımı yapabilme imkanına sahip olduğunuz Prince Edward balayınız için muhteşem bir kaçış olabilir. Ontario gölünün kıyısında güzel bir yürüyüş ardından, gün batımını izlerken size eşlik edecek muhteşem bir şarap ile aşkınızı tazeleyebilirsiniz hem de kendinizi Karayipler'de gibi hissederek.

2. New Forest, İngiltere

2. New Forest, İngiltere

Londra Waterloo tren istasyonundan 90 dakika gideceğiniz New Forest, kendinizi peri masallarında hissetmenizi sağlayacak. Ulusal park olan New Forest, yürüyüş yapmak ve bisiklet sürmek için mükemmel bir yer. Sahil şeridine de sahip olmasının yanı sıra, merkezinde kendinizi evde gibi hissedeceğiniz yöresel restaurantlar ve yakınlarında bulunan keşfedilmeyi bekleyen köyleri ile gezginler için biçilmiş bir kaftan. Ayrıca New Forest'a 10 dakika uzaklıkta olan muhteşem spa ve Ayuverda merkezine gidip, kendinizi şımartma fırsatını da kesinlikle kaçırmamalısınız.

3. Pag, Hırvatistan

3. Pag, Hırvatistan

Hırvatistan'ın İbiza'sı denilen Pag, şehirden biraz uzaklaştığınızda size Adriyatik'in en güzel koylarını görme fırsatı sunuyor. Eğer daha pastoral manzaralarda kendinizi kaybetmek istiyorsanız, üzüm bağları ve zeytin ağaçlarının içinde de bulabilirsiniz kendinizi. Bütün bunların yanında, Pag'ın dar ortaçağ sokaklarında bulunan sarayları ve kiliseleri gezerek kültürel yanınızı da besleyebilirsiniz.

4. Hudson Vadisi, New York

4. Hudson Vadisi, New York

New York'un sadece 90 dakika uzağında böyle şirin ve doğa harikası bir kasaba olduğuna inanmak neredeyse imkansız olsa da, patikalarda yürüyüş yapıp, gün batımında Kingston-Rhinecliff Köprüsü'nün muhteşem manzarasını izleyebilirsiniz.

5. La paz, Bolivya

5. La paz, Bolivya

Muhteşem manzarayı ve hareketli hayat imkanını bir arada sunan çok az sayıdaki şehirlerden biri olan La Paz'da, sanat galerileri, özel tasarım kıyafetlerle dolu butikler ve muhteşem restaurantlar bulunmakta.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Costa de Prata, Portekiz

6. Costa de Prata, Portekiz

Özgür ruhlu doğa tutkunları için harika bir durak olan Costa de Prata'nın hem harika sahil şeridini değerlendirebilir hem de yollarına bile dokunulmamış doğasını keşfedebilirsiniz. Sahilde harika bir sörf deneyimi yaşamanın yanında, dokunulmamış plajları da görme şansı yakalayabilirsiniz. Areias do Seixo'da göl kenarında ya da çamların gölgesinde Portekiz şarapları eşliğinde mum ışığında romantik bir yemek ile kendinizi ödüllendirmeyi de unutmayın.

7. Kep, Kamboçya

7. Kep, Kamboçya

Telaşsız, huzurlu bir tatil geçirmek isteyenler için harika bir seçenek olan Kep, eşsiz bir manzarada huzuru iliklerinize kadar hissedebilme imkanın yanında farklı birçok kültürü ve tatları da deneme şansı sunuyor. Balıkçı teknesi ile Koh Tonsay'ın uzaktaki kumsallarını (Tavşan Adası) görmeyi, sığ sularda palmiye gölgelikli bir hamakta güneşin tadını çıkarmayı ve akşam yemeğinizde de şeflerin spesiyellerinden barbekü deniz ürünlerini denemeyi kim istemez ki!

8. Garden Route, Güney Afrika

8. Garden Route, Güney Afrika

Mossel Körfezi ve Port Elizabeth arasında yer alan Garden Route, Afrika'da klasik bir safari turunun yerine balinalar ve yunuslarla yüzme imkanı sunuyor. Sahilde gün batımı gezinizin ardından şampanyalı bir akşamüstü pikniği yapabilirsiniz. Ve tabi ki, balinaları en yakından izleyebileceğiniz noktalarda biri olan Walker körfezinde kayalıklara oturup o anın tadını da çıkarmadan dönmeyin.

9. Alaska Range, Alaska

9. Alaska Range, Alaska

Alaska'nın batı kenarı, macera ve rahatlatıcı deneyimler sunar. Gökyüzündeki Kuzey Işıkları dansını izlerken rahatlamaktan daha romantik bir şey düşünebiliyor musunuz? Karda yaptığınız gezintiden sonra sıcak çikolata ve kurabiyeler yiyerek manzaranın tadını çıkarabilirsiniz.

10. Sacred Vadisi, Peru

10. Sacred Vadisi, Peru

Moray ve Pisac'a yapacağınız arkeolojik gezilerin yanı sıra, Sol y Luna spa merkezinde yapılan Andean (tuz ve esans yağıyla yapılan hidroterapi) seansından sonra buhar banyosu ve masajı denemelisiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
48
37
8
5
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Kamboçya'da ne işimiz var la? Hastalık mı kapalım balayında? Ülkeye böbreksiz mi dönelim istiyosun? Şimdi andavalın biri gelir: "Kimbiçyi'di çik gizil yirlir... Devamını Gör

Kurumi Kumamakura

kamboçyada ne hastalığı onu anlamadım ?

Desem ki eşime Peru'ya balayına gidelim. Kaynanam yolar beni...

Gizem Yenikler

Hepsi de muhteşem