Görüş Bildir
Haberler
"Ibra'yı Artık Konuşmayalım"

"Ibra'yı Artık Konuşmayalım"

Batuhan
30.10.2015 - 11:41

Galatasaray Başkanı, Dumankaya ile yapılan sponsorluk anlaşmasının tanıtımında önemli açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek , Sponsorluk anlaşmasının tanıtım toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Özbek yaptığı açıklamada 'Futbol kulüpleri büyük para hareketinin olduğu organizasyonlardır. Zaman zaman darboğaza düşebilirler. Kulüpler genel olarak bu sıkıntılı süreçten gayrimenkullerini en iyi şekilde değerlendirerek çıkarlar. Biz de böyle yapacağız. Ama yapılan bu anlaşma, Galatasaray'ın gayrimenkulleri üzerinde bir ortaklık demek değildir. Sadece kendilerine danışabiliriz.' ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu 'nun Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nu hedef alan sözleri ile ilgili olarak da Özbek, 'Trabzon'da hiç hoş olaylar yaşanmadı. Ayrıca Hacıosmanoğlu'nun bizim maçımızla ilgili söylediklerini de doğru bulmuyorum.' dedi.

IBRA AÇIKLAMASI

Özbek, Ibrahimovic'in transfer edilip edilmeyeceği ile ilgili basın mensupalrı tarafından sorulan bir soruyu da 'İlk günden bu yana bir Ibrahimovic konusundan bahsediliyor. Biz yıldızlarla dolu bir kadroya sahibiz. Böyle bir çalışmamız yok.' şeklinde cevaplandırdı.

GALATASARAY NE KADAR KAZANACAK?

Galatasaray’dan KAP’a yapılan açıklamada, “Galatasaray Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme A.Ş. ilgili reklam haklarına ilişkin olarak Dumankaya İnşaat ile 2015-2016 sezonlarında 9 milyon TL, 2016-2017 sezonlarında 10 milyon TL ve 2017-2018 sezonunda 11 milyon TL bedel karşılığında sözleşme imzalamıştır” ifadeleri kullanıldı.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0