Görüş Bildir
Haberler
"Aziz Yıldırım Paramızı Vermedi"

"Aziz Yıldırım Paramızı Vermedi"

Fatih
04.11.2015 - 22:44
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Alex De Souza, Brezilya basınına konuştu. Alex'in konuşmalarındaki Aziz Yıldırım bölümü ise oldukça dikkat çekti.

Brezilya basınına konuşan Alex, futbol hayatı boyunca bir çok takımda ödeme problemi yaşadığını, yalnızca Palmerias'ta bu sorunla karşılaşmadığını söyledi. Fenerbahçe'de maaş sıkıntısı çekmediğini söyleyen Sambacı, prim konusunda bazı problemler yaşadığını belirtti.

1.5 MİLYON DOLAR ALACAKLI DÖNDÜK

Fenerbahçe'nin Sevilla ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçından bir anısını anlatan yıldız futbolcu: ''Başkan, eğer tur atlarsak 1 milyon Dolar prim vereceğini söyledi. İlk yarı bitti ve Sevilla öndeydi. Başkan soyunma odasına gelerek turu geçmemiz halinde 1 milyon değil, 1.5 milyon Dolar vereceğini söyledi. Maça çıktık. 3-2 yenildik fakat penaltılarda turu geçtik. Türkiye'ye ise 1.5 milyon dolar alacaklı olarak döndük.

Kaptan olarak Aziz Yıldırım'a primlerin ne zaman ödeneceğini sorduğunu ifade eden Alex: ''Primleri ne zaman alacağımızı sordum. Başkan ise Chelsea maçından sonra ödeneceğini söyledi. Fakat Chelsea maçından sonra elenmiş olabilirdik. Buna cevaben ise Chelsea maçı için ayrı bir ödül olacağını söyledi. Ancak benim bahsettiğim prim Sevilla maçı içindi'' ifadelerini kullandı.

Chelsea karşısına başları dik bir şekilde çıktıklarını belirten Alex, İstanbul'da kazanmalarına rağmen Londra'da kaybederek elendiklerini ve bundan sonra Aziz Yıldırım'dan ücreti tahsis etmek istediğini ancak Yıldırım'ın: ''Sevilla maçında kazandığınız parayı Chelsea maçını kaybettiğiniz için vermeyeceğim'' dediğini iddia etti. Emekli futbolcu Alex: '' En başta o primin Sevilla için olduğunu o söylemişti, ben değil. Chelsea için bahsedilenler ondan bağımsızdı.'' dedi.

BAŞKANLA ÇİRKİN BİR AĞIZ DALAŞINA GİRDİK

Bu olaylardan 6 ay sonra Beşiktaş'la karşılaştıklarını söyleyen Alex: ''Bu defa takıma kazanmamız halinde 1 milyon Dolar ödeyeceğini söyledi. Gülmeye başladım ve çirkin bir ağız dalaşına girdik. Ona, 'Başkanım, bu gruba zaten 1.5 milyon dolar borcunuz var. Bunun 1 milyon daha fazla veya az olmasını kimse önemsemiyor. Biz ödül için burada değiliz. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız' dedim. O da demagoji yaptığımı iddia etti. Bunu kabul etmedim. O gün konuşma yaptığı grubun bir çoğuna 1.5 milyon Dolar ödemesi gerekiyordu, Beşiktaş maçını kazanmamız halinde ise bu miktar 2.5 milyon Dolar olacaktı. Dolayısı ile bu parayı da ödemeyeceğini düşünmüştüm. Sevilla primlerini ödemedi ancak Beşiktaş'ınkini ödedi. Sevilla primi ise tarih oldu.' dedi.

FENERBAHÇE'DE EN SEVİLEN 10 İSİMDEN BİRİYİM

Oynadığı takımların taraftarlarının en çok hangisinin kendisini sevdiği sorulan bir soruya ise Alex: ''Oynadığım tüm takımlarda bana iyi davranıldı. Eğer her takım için bir liste yapacak olsam, Palmerias'6a en çok sevilen ilk 25 futbolcu arasına girerim. Fenerbahçe'de ilk 10'dayımdır. Coritiba'da da ama Coritiba'nın yeri ayrı. Çünkü onlardan biriyim. Beni çok eleştirmelerine rağmen sevdiklerini biliyorum. Onlarla farkli bir ilişkimiz var' diye konuştu.

Goal

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın