Görüş Bildir
Haberler
Zirvede Tek Başına!

Zirvede Tek Başına!

Fatih
31.03.2014 - 21:54

Zirvede Tek Başına!

Spor Toto Süper Lig'in 27. Haftasında lider Fenerbahçe evinde Bursaspor'u konuk etti

Spor Toto Süper Lig'in 27. Haftasında lider Fenerbahçe evinde Bursaspor'u 3-0 mağlup etti.

Fenerbahçe maça çok hızlı başladı. 5. dakikada Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Gökhan'ın ceza alanına ortasında Emenike'nin kafa vuruşu yandan dışarıya gitti

8- dakikada Gelişen Fenerbahçe atağında rakip yarı alanda Salih'in pasında topla buluşan Sow, rakibinden sıyrılıp Kuyt ile verkaç yaptı ve ceza alanına girdi ama Civelli'nin kontrolündeki top Frey aldı.

9- dakikada Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Salih rakip yarı alanın ortalarında rakibinden müthiş sıyrılıp ceza alanına sağ çaprazdan giren Emenike'ye pasını verdi ama Emenike'nın kaleye şutunda Frey topu kornere çeldi.

12- dakikada Bir başka Fenerbahçe atağında Caner'in pasında ceza alanı dışında topla buluşan Emenike'ni sert şutunu kaleci Frey son anda kornere çeldi.

14- dakikada Fenerbahçe'de Kuyt golle burun buruna geldi. Salih'in ceza alanına sarkan Kuyt mükemmel pasında Kuyt kaleci Frey'le karşı karşıya kaldı ama Kuyt'ın vuruşu etkisizdi ve Frey yatarak topun sahibi oldu.

17- dakikada Gelişen Fenerbahçe atağında Gökhan'ınceza alanına yüksek gönderdiği topa kaleci Frey ve Basser birlikte hareketlendi. Basser, Frey'e rağmen topu göğsüyle kontrol etmek isteyince araya firen Kuyt topu aldı ve boş kaleye topu gönderdi. 1-0

22- dakikada Fenerbahçe'nin baskısı devam ediyor. Sol kanattan gelişen atakta Caner pasını Emenike'ye Emenike de Sow'a verdi. Sow ceza alanı ön çizgisindeki Meireles ile verkaç yapmak istedi ama savunma araya girdi.

30- dakikada Fenerbahçe yine etkili geldi. Orta alanda yapılan bası sonucu Şener'den topu alan Caner, ceza alanına girip sol çaprazdan şutunu çekti ama top uzak direğin hemen yanından dışarıya gitti.

34- dakikada Yine sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Meireles'in ceza alanına ortasında savunmanın müdahale ettiği topa ceza alanı dışından Mehmet Topal vurdu ama top yandan dışarıya gitti.

İlk yarı Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda Bursaspor daha çok topa sahip oldu. 47. dakikada Sağ kanattan gelişen Bursaspor atağında ceza alanına atılan topa hareketlenen Belluschi, dar açıdan şutunu çekeceği sırada savunma araya girip topu kornere gönderdi.

53- dakikada Sağ kanattan gelişen Bursaspor atağında Şener, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

56- dakikada Konuk ekip bu kez sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada kale sahası içinde 3 Bursasporlu oyuncu müsait durumda topa dokunamadı ve top Volkan'da kaldı.

75- dakikada Gelişen Fenerbahçe atağında sağ kanatta topla buluşan Emenike'nin ceza alanındaki Sow'a yerden pasında Sow topu kale sahası ön çizgisi ve penaltı noktası arasında kontrol edip kaleye şutunu çekti ve topu ağlara gönderdi. 2-0

86- dakikada gelişen Fenerbahçe atağında ceza alanı ön bölümünde topla buluşan Meireles'in ara pasında topla buluşan Webo'nun karşı karşıya pozisyonda vuruşunda top ağlara gitti. 3-0

Maç bu skorla tamamlandı.

Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 60'a çıkardı ve maç eksiğiyle en yakın takipçileri Galatasaray ve Beşiktaş'a 10 puan fark attı. Fenerbahçe önümüzdeki hafta deplasmanda Galatasaray'ın konuğu olacak.

Bursaspor ise 34 puanda kaldı. Yeşil beyazlılar önümüzdeki hafta evinde Sivasspor ile karşılaşacak.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mancini'ye Pankartlı Gönderme

Fenerbahçeli taraftarlar Bursaspor karşılaşmasında ezeli rakip Galatasaray'ın teknik direktörü Roberto Mancini'ye gönderme yapmayı ihmal etmedi.

Fenerbahçeli taraftarlar Bursaspor karşılaşmasında ezeli rakip Galatasaray'ın teknik direktörü Roberto Mancini'ye gönderme yapmayı ihmal etmedi.

Ligde doludizgin ilerleyen ve şampiyonluğa koşan sarı lacivertli takımda taraftarların keyfi hayli yerindeydi.

Fenerbahçe şampiyonluğa koşarken zor günler yaşayan Galatasaray'ın teknik direktörü Roberto Mancini'ye derbi öncesi göndermede bulunan sarı lacivertli taraftarlar, tribünde 'Sinyor Roberto Mancini, bu taraftar seninle gurur duyuyor' yazılı bir pankart taşıdı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0