Görüş Bildir
Haberler
Zeytinin Bilinmeyen Mucizesi: Oleuropein

Zeytinin Bilinmeyen Mucizesi: Oleuropein

Tuğçe Yenigün
25.02.2014 - 17:02 Son Güncelleme: 25.02.2014 - 17:03

Zeytinin Bilinmeyen Mucizesi: Oleuropein

Kahvaltıların vazgeçilmezi zeytin ile ilgili pek bilinmeyen bir gerçek daha su yüzüne çıktı. Zeytin içerdiği “Oleuropein” maddesi ile uzun ve sağlıklı yaşamanın sırrını bünyesinde barındırıyor. Sağlıklı ve uzun yaşamın destekçisi olan oleuropein maddesi aynı zamanda kanserin de baş düşmanı.

İçerisinde A, D, E, K vitaminleri bulunan, pek çok rahatsızlığa şifa olan zeytinin bünyesindeki “oleuropein” maddesinin kansere karşı koruyucu özelliği bulunuyor. Oleuropeinin hücre yenileme, beyin ve kemik gelişimini destekleme özelliklerinin yanı sıra kanser ilacı yapımında da kullanıldığını belirten Zertum uzmanları, gelişmiş ülkelerin bu özel maddeden kanseri önleyici ilaç ürettiğini ifade ediyorlar.

“Zeytinin Tüm Mucizelerinden Yararlanmak İçin Doğal  Zeytin Tüketmeli”

Zertum uzmanları ayrıca, çağdaş üretim teknolojileri kullanılırken zeytine acımtırak meyvemsi tadını veren oleuropein maddesinin örselendiğini ve içerisindeki vitaminlerin zedelendiğini belirtiyor. 

Zeytinin sağlık sırrının acımtrak tadında olduğunu sözlerine ekleyen Zertum uzmanları, doğal zeytinin suya atıldığında renginin açılmaması, suyun saydamlığını bozmaması, zamanında hasad edildiğinin göstergesi olarak çekirdeğinden kolay ayrılması ve sadece kendi özyağı ile korunması gerektiğini dile getiriyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın