Görüş Bildir
Haberler
Zafer Çağlayan'a İkinci Lokanta Protestosu

Zafer Çağlayan'a İkinci Lokanta Protestosu

adem kara
16.07.2014 - 11:31 Son Güncelleme: 16.07.2014 - 12:51

'Hesaplar Reza'dan mı Zafer Bey?'

Geçtiğimiz günlerde Ankara’nın Çayyolu semtinde bulunan bir restoranda “ saat kaç ” protestosu ile karşılaşan Çağlayan’ın bir başka lokantada ise “ Hesaplar Reza’dan mı Zafer Bey ” sözleri ile karşı karşıya kaldığı öğrenildi.

Taraf gazetesinden Hüseyin Özay'ın haberine göre, “Hesaplar Reza’dan mı Zafer Bey” protestosunun hikayesi şöyle: 

Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan yine bir grup arkadaşı ile geçtiğimiz günlerde Ankara’nın Çayyolu semtinde bir restoranda yemeğe gitti. Olay yaklaşık iki ay önce gerçekleşti. Çağlayan ve beraberindekiler, kahkahalar içinde yemeklerini yiyorlardı. Bu kahkahalardan rahatsız olan yan masadakiler ise dayanamadılar ve, “ Hesaplar Rezza’dan mı Zafer Bey ” diye laf attılar. Olay bir anda ortamın gerilmesine yol açtı. Tepki üzerine şaşıran Çağlayan yine ilk etapta cevap veremedi. Yanındakiler ise, “ Ayıp olmuyor mu kardeşim ” şeklinde tepki gösterdi. Ortamın daha da gerilmesini ise çevredekiler engelledi. Çağlayan ve beraberindekilerin kısa bir süre sonra restorandan ayrıldıkları bildirildi.

SOSYAL TESİSLERE GİDİYOR

Ankara kulislerinde bu olayın ardında eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın, dışarıda yemek yeme işlemlerini bir süre askıya aldığı konuşuluyor. Çağlayan’ın son olarak, protestolardan kurtulmak için ilginç bir formül bulduğu öğrenildi. Buna göre Çağlayan’ın son dönemde tüm etkinliklerini kamu kurumlarının sosyal tesislerinde gerçekleştirdiği belirtildi. Yani, arkadaşları ile buluşma işlemlerini sosyal tesislere kaydırdığı kaydedildi. Bu durum ise, Ankara’da ilginç esprilere de konu oldu.

Taraf

Kaynak: http://www.taraf.com.tr/yazilar/husey...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0