Görüş Bildir
Haberler
Yoksa Böcek Mustafa Varank mı?

Yoksa Böcek Mustafa Varank mı?

adem kara
26.03.2014 - 17:29

Yoksa Böcek Mustafa Varank mı?

Başbakan Tayyip Erdoğan’ı zor durumda bırakacak kayıtların yayınlanacağına yönelik iddiaların zirveye ulaştığı 25 Mart gecesi, CHP’nin eski genel başkanı Deniz Baykal‘ı istifaya götüren komploya ve Erdoğan’a ilişkin ciddi iddialar barındıran bir ‘dinleme kaydı’ yayınlandı.

Ses kaydında Başbakan Erdoğan’ın, Baykal’a komplo olarak kasedi önceden izlediği ve servis ettirdiği iddiaları yeraldı. Yayınlanan ses kaydına göre, Erdoğan kayıtları kendisinin kullandığı bilgisayar vasıtasıyla AKİT gazetesinin mail hesabına gönderiyor, bu işlemi gerçekleştirirken danışmanları da yardımcı oluyor.

MUSTAFA VARANK BAŞBAKAN’I DİNLEDİ Mİ?

Kayıtları yayınlayan twitter hesabının iddiasına göre bu sesler ve tek fotoğraflık Erdoğan’ın bilgisayar başındaki görüntüsü Mustafa Varank’ın mailinin hacklenmesiyle ortaya çıktı. Varank’ın Erdoğan’ı bilgisayar başında ses kaydına aldığı ve daha önce Başbakanlıkta bulunan böcek olarak bilinen ses kayıt cihazıyla da ilgili olabileceği belirtiliyor.

EMRE USLU, MEHMET BARANSU VE FUATAVNİ OLAYI DOĞRULADI

Deniz Baykal’a ait görüntülerin öncelikle Erdoğan’a geldiği ve oradan çeşitli internet sitelerine servis edildiğine ilişkin kayıtlara Gazetesi Mehmet Baransu ve son günlerin en çok konuşulan twitter hesabı Fuatavni’den onaylama geldi. Baransu konuyla ilgili attığı tweetlerde Deniz Baykal’a daha önce bu konuyu anlattığını söyledi.

Fuatavni ve Baransu hesaplarının yanı sıra kasetlerle ilgili etkili isimlerden biri olan gazeteci Emre Uslu’da olayı doğrulayarak yeni kasetlerin çıkabileceğini yazdı.

Vagus Tv

Kaynak: http://vagus.tv/2014/03/26/bocek-must...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0