Görüş Bildir
Haberler
Lider Atletico Farkı Açıyor

Lider Atletico Farkı Açıyor

Fatih
13.04.2014 - 21:56

Lider Atletico Farkı Açıyor

La Liga'da Getafe ile lider Atletico Madrid karşı karşıya geldi.

İspanya La Liga 33. hafta mücadelesinde Getafe ile Atletico Madrid karşı karşıya geldi. Mücadeleden galip ayrılan taraf 2-0'la Atletico Madrid oldu.

Coliseum Alfonso Pérez'de oynanan ve İspanya Futbol Federasyonu'ndan David Fernandez Borbalán'ın düdük çaldığı mücadelede Atletico Madrid'in gollerini 40. dakikada Diego Godin ve 84. dakikada Diego Costa attı.

Bu sonuçla Atletico Madrid puanını 82'ye çıkardı. Ligin bitimine son 5 hafta kala en yakın takipçisi Real Madrid ile 3, Barcelona ile 4 puan fark açtı.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yıldız Oyuncu Ağır Sakatlandı

Atletico Madrid'in Getafe karşısında attığı 2. golün sahibi Diego Costa ağır bir şekilde sakatlanarak hastaneye kaldırıldı.

La Liga 33. hafta mücadelesinde Atletico Madrid, Getafe deplasmanına çıktı. 86. dakikada Diego Costa topu ağlara göndererek skoru 2-0'a taşıdı. Fakat bu gol sevinci çok kısa sürdü.

Diego Costa golü attığı sırada kontrolsüz biçimde direğe çarptı. Ciddi bir sakatlık yaşayan yıldız oyuncu hastaneye kaldırıldı. Yıldız oyuncunun son durumu yapılacak tedavinin ardından belli olacak.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın