Görüş Bildir
Haberler
Yenilmemiz Çok Zor

Yenilmemiz Çok Zor

Yenilmemiz Çok Zor

Hollanda Teknik Direktörü Louis van Gaal, Dünya Kupası'nda Arjantin'i geçtikten sonra şampiyon da olabileceklerine inandığını söyledi.

Van Gaal, Brezilya'da Çarşamba günü Arjantin ile karşılaşacakları yarı final maçı öncesi, FIFA'nın internet sitesine röportaj verdi.

Hollanda Teknik Direktörü, kendi takımının Dünya Kupası'nda şampiyon olabileceğini söyledi. 'Yenilmemiz çok zor' diyen deneyimli teknik adam bunu iyi organize olmalarına, ayrıca inanç ve özgüvenlerine bağladı.

Van Gaal, Arjantin'in yıldız golcüsü Lionel Messi'yi durdurmanın galibiyetin anahatarı olup olmadığı sorusuna ise 'Ben tek tek oyuncular üzerine düşünmüyorum' diye yanıt verdi:

'Her zaman bir takıma karşı oynayacağımızı düşünüyorum. Messi çok önemli bir futbolcu ama bizim de çok önemli oyuncularımız var: Van Persie, Robben, Sneijder. FIFA tarafından yılın oyuncusu seçilmediler ama bir maçın kaderini değiştirebilecek oyuncular bunlar, tıpkı Messi gibi. Arjantin'e karşı oynayacağız. Messi'nin topu almasını, pas yapmasını, gol atmasını takım halinde önlemeliyiz.'

Hollanda'nın çalıştırıcısı, Arjantin'in top rakibindeyken çok iyi organize olduğuna, top kendisindeyken ise Messi'nin yetenekleri doğrultusunda taktik uyguladığına dikkat çekti. Bununla birlikte maçın dengede geçmesini beklediğini, belki de şanslı olan tarafın kazanacağını söyledi.

Hollanda ile Arjantin'in karşılaşacağı maçın galibi, Pazar günü kupa finalinde Almanya ile karşılaşacak. Mağlup olan takım ise üçüncülük için Cumartesi Brezilya'nın karşısına çıkacak.

Kaynak: Al Jazeera ve fifa.com

Kaynak: http://aljazeera.com.tr/haber/van-gaa...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0