Görüş Bildir
Haberler
Windows Phone'a Yeni Spotify

Windows Phone'a Yeni Spotify

ATKN
20.01.2015 - 11:59
İçeriğin Devamı Aşağıda

Popüler online müzik servisi Spotify'ın Windows Phone 8 sürümü güncellendi. Yeni sürüm, bazı görsel değişiklikler ve birçok işlevsel özelliği beraberinde getiriyor.

Popüler online müzik servisi Spotify'ın Windows Phone uygulaması güncellendi. Yeni sürüm ile birlikte iOS ve Android için Spotify uygulamasında bulunan bazı özellikler Windows Phone'a da taşında. Ayrıca, uygulama arayüzünde bazı görsel değişimler de yaşandı.

Yeni görsel arayüz

Spotify basın blogundan yapılan açıklamaya göre, şu ana kadarki en iyi görünümlü Spotify, Windows Phone kullanıcıları için yayınlandı. Darker tema ile gelen yeni arayüzde, tipografi ve ikonlar yeniden ele alındı. Yeni tasarım favori müziklere ulaşmak için daha kolay bir düzen sunacak şekilde şekillendirildi.

'Müziklerin' bölümü gelişti

Windows Phone için Spotify'ın yeni sürümünde tek özellik görsel alanda yaşanmadı. En büyük gelişme 'Müziklerin' bölümünde gerçekleştirildi. iOS ve Android sürümlerinde olduğu gibi bu bölümde artık çalma listeleri, şarkılar, albümler yer alıyor ve tamamen kullanıcı tarafından düzenlenebiliyor. Eski durumda bu kısımda sadece yıldızlı şarkılar yer alabiliyordu. Spotify'ın yeni sürümü Windows Phone 8 kullanıcıları için yayınlanmaya başladı.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/windows-phonea...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0