Görüş Bildir
Haberler
Windows 8’in Fişi Çekildi

Windows 8’in Fişi Çekildi

Batuhan
14.01.2016 - 10:45

2012 yılında hayatımıza giren ve büyük tartışmaları da beraberinde getiren Windows 8 için yolun sonu göründü. Microsoft , eski işletim sistemi için artık destek vermeyeceğini duyurdu .

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün itibarıyla Windows 8 için güncelleme desteğini kesen Microsoft, bu kez diğer işletim sistemlerinden farklı bir yol izliyor. Normalde eski işletim sistemleri için 10 yıl daha güncelleme yayınlayan yazılım devi, hala genç sayabileceğimiz işletim sistemi için biraz sert bir tutum sergiliyor. Metro arayüzünü hayatımıza sokan, bu sebeple yoğun eleştiri bombardımanına tutulan Windows 8 bunu hak etti mi, bilmiyoruz ancak kullanıcılar artık başka bir sürüme geçmek durumunda. Windows 8’in devamı niteliğindeki Windows 8.1 ilk alternatif zira Microsoft 8.1 için uzun bir süre daha güncelleme yayınlamaya devam edecek.

Bir diğer alternatifse elbette yeni nesil işletim sistemi Windows 10 . Windows 7, 8 ve 8.1 kullanıcıları için bir süredir Windows 10’a ücretsiz geçiş imkanı sunan ve bunu her seferinde yineleyen Microsoft, bu hareketinden sonra biraz daha Windows 10 kullanıcısı kazanacak gibi görünüyor.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
18
7
5
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ufukdiyo

Microsoft, paradan para kazanma işinde ciddi anlamda başarılı.

feyk

teknolojinin bu kadar ilerledigi, uretimin ucuzlayip, bilgiye erisimin bu kadar kolay ve ucuz oldugu bir devirde bir islemcinin 200$, bir isletim sisteminin ... Devamını Gör